Văzând, în sfârșit, că are cu cine, dar nu are cu ce, C.J. Argeș s-a decis să cumpere autoutilitare, autobasculante și trailer pentru drumurile județene

Șase luni au trebuit șefilor din Consiliul Județean ca să își dea seama de faptul că nici Alina Nicolau, nici stația de asfalt de la Căteasca și nici măcar Elodia  nu sunt vinovate de faptul că nu merge treaba la Regia de Drumuri. Fără utilaje, fără mașini, nu poți fi performant. Stația de asfalt a început să producă, însă, chiar și pentru nevoile proprii trebuiau închiriate mașini specifice, ceea ce ducea, imediat, la întârzieri și chiar la pierderi economice. Deasemenea, stația de asfalt nu avea laborator propriu pentru testarea producției, ceea ce făcea toată chestiunea deosebit de ilegală, lucru băgat, pe furiș, sub covor, de șefii CJ Argeș, imediat după ce s-au pozat, făloși, cu stația de asfalt în spate.

În luna decembrie s-a stabilit, deci, și un minim de ”scule” cu care să se poată desfășura activitatea. Este vorba de:
Lot 1: Achiziționare „Autoutilitare de trasport mixt 6+1 locuri (persoane și marfă)” - cantitate-4buc
Valoarea estimată (fără TVA) este de 365.000  lei .
Lot 2: Achiziționare „Autobasculante 8x4”
Cantitate-2buc
Valoarea estimată (fără TVA) este de 915.000 lei
Lot 3: Achiziționare „Trailer 35-45 tone”
Cantitate-1 buc
Valoarea estimată (fără TVA) este de 225.000 lei.
Valoarea totală estimată totală (Lot1+ Lot 2 + Lot 3) este de 1.505.000  lei (fără TVA)
Licitația deschisă are termen limită pentru depunerea ofertelor data de 10 ianuarie, data limită pentru evaluarea ofertelor fiind 3 februarie. După această dată, dacă lucrurile merg bine, cei de la Consiliul Județean vor avea și cu cine, dar și cu ce. Să vedem ce mai apare... (S.V.)

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea