Căsătoriile între persoanele de același sex - subiect de referendum, în opinia primarului Gheorghiță Boțârcă

# Gh. Boțârcă: ”Nu pot să îmi imaginez să am o nuntă de oficiat şi să se prezinte în faţa mea doi bărboşi şi să întreb care e cetăţean şi care e cetăţeancă”

Deși în ultima vreme la nivel național se discută intens despre organizarea unui referendum pe tema modificării legilor justiției, având în vedere că există un interes pentru modificarea codurilor penale dar și a grațierii anumitor categorii de persoane încarcerate, se pare că edilul orașului Topoloveni, primarul Gheorghiță Boțârcă, ar susține, deasemenea, organizarea unui referendum, doar că pe cu totul alt subiect decât cele dezbătute la nivel național.

Astfel, în conferința de presă săptămânală a PSD Argeș , primarul Boțârcă a declarat fără absolut niciun fel de reținere că una dintre principalele probleme, în opinia domniei sale,  pentru care ar trebui să se organizeze un astfel de scrutin de alegeri o reprezintă căsătoria între persoanele de alt sau același sex, care încă îi ridică niște semne de întrebare:   „Vreau şi eu referendum, cum să nu vreau? Vreau să fie pe tema căsătoriilor între persoane de acelaşi sex. Nu pot să îmi imaginez să am o nuntă de oficiat, să se prezinte în faţa mea doi bărboşi şi să întreb care e cetăţean şi care e cetăţeancă. Sau cum să căsătoresc două femei, frumos machiate, aranjate, dar una să fie mai mustăcioasă!?”, a declarat primarul Gheorghiță Boțârcă.
Antoniu Neguț

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea