La începutul lunii martie, un magistrat din Hațeg se va transfera la Judecătoria Câmpulung

Potrivit unei hotărâri a Consiliului Superior al Magistraturii, din luna octombrie a anului trecut, magistratul Elena Zgreabăn va fi detașată la Judecătoria Câmpulung de la Judecătoria Hațeg. Detașarea este realizată din motive personale, potrivit cererii de transfer a judecătoarei Elena Zgreabăn.
”Conform situaţiei posturilor vacante de la instanţele judecătoreşti, la data de 12 octombrie 2016, publicată pe pagina de internet a CSM la aceeaşi dată, reiese că, la Judecătoria Haţeg, instanţa de la care se solicită transferul, din cele patru posturi de judecător prevăzute în schema de personal (din care un post sub rezerva emiterii Ordinului Ministrului Justiţiei), erau ocupate două posturi, fiind vacante două posturi, din care un post alocat funcţiei de conducere şi un post sub rezerva emiterii Ordinului Ministrului Justiţiei. La această instanţă, în primul semestru al anului 2016, încărcătura per judecător a fost de 599 de cauze, faţă de media naţională de 643 cauze per judecător, iar în aceeaşi perioadă, încărcătura a fost de 599 de cauze pe schemă, spre deosebire de media naţională de 572 de cauze pe schemă. La Judecătoria Câmpulung, instanţa la care se solicită transferul, din cele 10 posturi de judecător prevăzute în schemă, erau ocupate 8 posturi, fiind vacante două posturi, din care un post de conducere. La această instanţă, în primul semestru al anului 2016 încărcătura per judecător a fost de 784 de cauze, faţă de media naţională de 643 de cauze per judecător, iar în aceeaşi perioadă, încărcătura a fost de 549 de cauze pe schemă, spre deosebire de media naţională de 572 de cauze pe schemă,” se arată în decizia CSM-ului.
De asemenea, detașarea judecătoarei Elena Zgreabăn la Câmpulung trebuia realizată de la începutul lunii decembrie, însă  tot Secția pentru Judecători a CSM-ului a hotărât ca această detașare să fie făcută cu începutul lunii viitoare.
Antoniu Neguț

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea