BCR nu a reușit să găsească un cumpărător pentru pensiunea fostului primar de la Călinești, Nicolae Gavrilescu

Intrată într-un colaps financiar încă din anul 2010, pe fondul crize economice, societatea Gyp Star, condusă de către fostul primar al comunei Călinești, Nicolae Gavrilescu, și omul de afaceri Ion Postolache pare că nu a reușit să treacă peste acest impas financiar și cei doi oameni de afaceri au trebuit să își declare falimentul și să își vândă bunurile pentru achitarea datoriilor.

În urma unui proces amplu de reorganizare, lucrurile tot nu păreau să fie mai bine și să se meargă în direcția dorită de cei doi patroni ai societății; astfel, societatea Gyp Star a fost nevoită să își declare falimentul. Bineînțeles, consecințele acestei acțiuni au început să apară: în acest sens, în ideea de a putea achita datoriile societății,  lichidatorii au trebuit să scoată la vânzare bunuri în valoare de 56 miliarde lei vechi. Printre bunurile scoase la vânzare unul dintre creditori, mai exact BCR, care este și cap de listă în tabelul creditorilor, putem enumera pensiunea ce este situată în proximitatea Gării Călinești, pe malul lacului și i-a fost stabilit un preț de vânzare de aproximativ 19 miliarde lei vechi. De asemenea, în tabelul definitiv al creanțelor există 24 de creditori, printre aceștia putând număra societăți comerciale, bănci și persoane fizice.
Deocamdată, potrivit unor surse apropiate fostului edil Gavrilescu al comunei Călinești, Banca Comercială Română nu a găsit până la acest moment un cumpărător pentru imobilul de pe malul lacului Călinești.
Antoniu Neguț

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea