După ce a pierdut, la executarea silită, mașina de lux, executorul judecătoresc vinde și vila din Pitești a fiicei Mioarei Motoc

Apariția, pe piața privată de specialitate, a Clinicii Andreea Motoc, s-a făcut cu oarecare cântec. Primăria Pitești, condusă, pe atunci, de Tudor Pendiuc, a stat în poziție de drepți în fața tuturor cererilor urgente formulate de societatea cu pricina, începând cu concesionarea terenului, extinderea, autorizația de construcție și multe altele. Iată, însă, că graba nu a fost tocmai bună, pentru că proiectul a intrat în regres, iar executorii judecătorești nu mai prididesc în a scoate la vânzare bunurile firmei sau ale familiei.

 

În vară, a fost vândută mașina de lux a Mioarei Motoc

Cumpărată în leasing, mașina de teren, un luxos Audi Q7, nu a scăpat de tăvălugul executării silite, deși patroana clinicii a încercat, chiar înainte de finalizarea leasingului (cu o rată) să îl înstrăineze către fiica sa, Andreea Iulia Motoc. Actul nu a ținut, iar autoturismul a fost ridicat, cu surle și trâmbițe, chiar din curtea casei din Pitești a familiei. Mașina a fost vândută pentru a acoperi o parte din datoriile avute la unul din cei mai mari creditori ai clinicii, Farmexim. La nivelul anului trecut, după o bancă comercială, Farmexim era al doilea creditor ca mărime, fiind înregistrat cu o creanță de aproximativ 950.000 lei, reprezentând contravaloarea mărfii livrate și neachitate către clinica Motoc, plus penalitățile de întârziere.

După mașină, urmează casa

Iată că nici anul acesta nu începe strălucit pentru familia Motoc. Același executor judecătoresc, Radu Marius, a decis scoaterea la vânzare a vilei din Pitești a familiei, vilă al cărei proprietar, în acte, este Andreea Iuliua Motoc. Imobilul, situat pe strada Simion Bărnuțiu, este o impozantă vilă, desfășurată pe trei nivele, dispunând de o curte frumos amenajată, gard din beton și fier forjat. Și chiar și barieră în zona de acces. Licitația este prevăzută a se ține în data de 27 februarie, prețul de pronire al acesteia fiind de 810.000 lei. Dacă se vinde, suma va merge în conturile principalului creditor al afacerii păguboase, UniCredit Bank S.A.
Andreea STOICA

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea