VIVO! Pitești te trimite în luna februarie într-un city break la Veneția

Între 11 și 26 februarie, vino la VIVO! Pitești și cumpărăturile tale pot fi răsplătite cu un minunat city break la Veneția. Tot ce trebuie să faci este să cumperi, într-o singură zi, în perioada 11 februarie, ora 10.00 – 26 februarie, ora 22.00, din oricare magazin din VIVO! Pitești, astfel încât valoarea totală a unui bon să fie de minim 100 Ron. Apoi, ia cu tine bonurile și cumpărăturile făcute la biroul de informaţii al centrului comercial în ziua efectuării cumpărăturilor şi completează un talon care va intra în tombola pentru extragerea premiului cel mare.
Extragerea talonului câștigător pentru city break-ul la Veneția va avea loc pe data de 27 februarie, între orele 13.00-14.00, la biroul de informaţii din VIVO! Pitesti.
City Break-ul la Veneția ce se va desfășura în perioada 10 -12.martie 2017, va avea inclusă cazarea timp de două nopti, biletele de avion, bagaj de mână mic, taxele de aeroport și transferul de la aeroport până la hotel și retur.
Pentru alte surprize, vino să te plimbi cu gondola iubirii la VIVO! Pitești, fă-ți o poză și postează fotografia pe pagina personală de facebook cu hashtag-ul #vivolovedays și poți câștiga ursuleți de pluș gigant.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea