Consiliul Local Pitești – hotărâri importante pentru viitorul orașului

Ședinţă importantă  a Consiliului Local Pitești, săptămâna trecută, din punct de vedere al proiectelor de hotărâre adoptate. Primarul orașului, Cornel Ionică, a făcut un tur de forță explicând, atât consilierilor locali, cât și celor prezenți, prioritățile pe care le au în vedere atât pentru anul în curs cât și pentru viitor, priorități structurate și în funcție de sursele de finanțare.
Astfel, au fost aprobate, prin vot  proiecte precum studiul de fezabilitate pentru construcţia Sălii Polivalente, studiul de fezabilitate pentru modernizarea stadionului ”Nicolae Dobrin”, dar şi studiile privind construcţia pasajelor rutiere în zona Craiovei - Târgul din Vale, respectiv strada Lânăriei.
De asemenea, au fost adoptate o serie de măsuri privind ediţia din acest an, cu numărul 40, a Simfoniei Lalelelor, eveniment care se va desfăşura în perioada 21-23 aprilie.
Cornel Ionică, primarul Piteștiului: ”Vorbim despre construcţia unui nou pod peste râul Argeş, spre Mărăcineni, de planul de mobilitate urbană (achiziţia de autobuze electrice, modernizarera staţiilor de transport călători, sistem de management integrat al traficului, taxare electronică pe autobuze), reabilitarea, consolidarea unor şcoli şi licee, eficientizarea sistemului de iluminat public, amenajarea unor locuinţe sociale, reabilitarea reţelelor termice şi a unor pieţe, etc.  Sunt proiecte care însumează aproape 400 milioane de euro. Sperăm să reuşim să atragem cât mai multe fonduri pentru aceste investiţii, unele dintre ele vitale pentru oraş, aşa cum este cazul celor care vizează fluidizarea traficului rutier.”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea