După eșecul ofertei, la sfârșitul lunii trecute, cu preț întreg, vila din Pitești a fiicei Mioarei Motoc - de vânzare la preț redus

La sfârșitul lunii trecute, mai exact pe data de 28 februarie, vila din Pitești a familiei Motoc a fost scoasă la vânzare de un executor judecătoresc din Vâlcea. Acesta a cerut, la primul termen, prețul stabilit din raportul de evaluare, și anume 810.000 lei, adică aproximativ 180.000 euro. Suma ar fi trebuit să ajungă în contul principalului creditor, UniCredit Bank S.A. Imobilul, situat pe strada Simion Bărnuțiu, este o impozantă vilă, desfășurată pe trei nivele, dispunând de o curte frumos amenajată – terenul este în suprafață de 550 m.p., gard din beton și fier forjat. Și chiar și barieră în zona de acces.
După eșecul ofertei, iată că s-a decis scoaterea la vânzare a impozantei vile la un preț redus destul de serios. Mai exact, pe vila cu pricina se cere acum suma de 607.500 lei, adică aproximativ 134.500 euro. Prețul, redus cu 25%, s-a putea, la termenul din 27 martie, să aducă mai mulți potențiali cumpărători.
Așa cum am mai scris, apariția, pe piața privată de specialitate, a Clinicii Andreea Motoc, s-a făcut cu oarecare cântec. Primăria Pitești, condusă, pe atunci, de Tudor Pendiuc, a stat în poziție de drepți în fața tuturor cererilor urgente formulate de societatea cu pricina, începând cu concesionarea terenului, extinderea, autorizația de construcție și multe altele. Iată, însă, că graba nu a fost tocmai bună, pentru că proiectul a intrat în regres, iar executorii judecătorești nu mai prididesc în a scoate la vânzare bunurile firmei sau ale familiei.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea