Piteşteanul Marius Televijăn - în topul celor mai buni tunneri din Europa

# Autoturismul personal al piteșteanului va fi folosit în noul film al lui Jean Claude Van Damme
Despre piteşteanul  Marius Alexandru, cunoscut şi sub numele de Televijăn, se ştie că este pasionat de mic copil de bolizii de lux. Fiind un participant înrăit al curselor de maşini din oraşul său  şi nu numai, Televijăn  a reuşit să cunoască reţeta succesului având parte de sprijinul familiei sale. Marius a decis, în urmă cu doi ani,  să îşi deschidă în comuna Bascov un service auto numit Tunning TLV, care începe să se dezvolte din ce în ce mai mult la nivel naţional,  recent inaugurând o reprezentanţă în Capitală.  În reprezentanţele Tunning TLV  sunt modificate doar câteva dintre cele mai  exclusiviste branduri de automobile, precum Porsche, Lamborghini  sau Mercedes-Benz. 

Potenţialii clienţi pot apela la serviciile lui Marius Televijăn  după efectuarea unei comenzi, termenul de execuţie fiind între o lună şi trei luni, în funcţie de materialele dorite de către clienţi.
La Tunning TLV, materialele sunt unele de lux, de cea mai bună calitate, provenite din Italia şi Germania, accentul punându-se  pe  piele perforată, piele nappa şi piele de viţel folosită special în domeniul auto. Vopseaua,  de asemenea, este de provenienţă din Germania, fiind o vopsea specială  cu o gamă de culori extravagante. De asemenea, în această  afacere Marius nu este singur, lângă el fiind mereu alături bunul său prieten, Bogdan Petre.

Maşinile sunt modificate total la cerere, preţul final al unui tunning interior-exterior ajungand şi până la 20.000 de euro.  În reprezentanţele TLV au fost modificați şi bolizii cunoscuţilor cântăreţi  Adrian Minune şi Florin Salam, însă o mare parte a bijuteriilor pe patru roţi ce ies de pe portţile Tunning TLV  ajung în Rusia, Elveţia, Germania şi Uzbekistan.
Printre altele, pe viitor, Televijăn doreşte să aducă noi îmbunătaţiri de design şi autoturismelor Porsche de tip Panamera şi Lamborghini Gold Chrome Edition, iar în următorii cinci ani va dori să fie unul dintre liderii din domeniu: “ Visul meu, este ca până la 45 de ani să ajung numărul 1 în România în domeniul din branşă“, ne-a declarat piteşteanul Marius Televijăn.
Adriana Dragomir

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea