Tupeu de șanț la un agent de securitate față de oamenii legii din Pitești!

# Acesta a afirmat că polițistul local care l-a amendat miroase a alcool. De fapt, a scris că ”Mirose a alcol”.
Un incident banal s-a transformat, săptămâna trecută, într-un adevărat circ, avându-l în rol principal pe agentul unei firme de securitate. Acesta a parcat, în mijlocul drumului, pe Bulevardul Eroilor, autoturismul, și a plecat să-și vadă de lucru. Un echipaj al Poliției Locale Pitești a oprit, a fotografiat mașina și a întocmit un proces verbal de contravenție. În momentul în care a fost pus să semneze procesul verbal de constatare, şoferul, apărut între timp la fața locului și, probabil, sfătuit cu multă inteligență de șeful cu care vorbea la telefon,  l-a acuzat, în scris, la rubrica ”OBIECȚIUNI” pe poliţistul local că ar mirosi a alcool. La faţa locului a intervenit un echipaj al Poliţiei Rutiere Naţionale.
”Colegul nostru a fost testat cu etilotestul şi rezultatul a fost zero, nu era băut. Şoferul încerca prin acest tertip să scape de amendă. Nu a scăpat! Alte incidente nu au fost”, ne-a declarat Bogdan Aristănţoiu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale a municipiului Piteşti.
De tot râsul este și textul încropit de vajnicul agent de securitate. Mai exact, acesta este: ”Mirose a alcol”. Sperăm că știe să păzească mai bine decât știe să conducă și să scrie…A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea