Prezentarea oficială a noului model Range Rover Velar

Cel de-al patrulea membru al familiei Range Rover, Velar, a fost prezentat în premieră în cadrul unui eveniment exclusivist ce a avut loc la Design Museum, în  Londra. 
Range Rover Velar este proiectat și produs în Marea Britanie, acesta aduce un suflu nou de grație și eleganță în gama de modele Range Rover. Proiectat pentru a complete gama Range Rover, Velar se află din punct de vedere al dimensiunilor între Range Rover Evoque și Range Rover Sport. Velar se remarcă prin somptuazitate, rafinament și capabilități în teren accidentat nemaiîntâlnite până acum în segmentul SUV-urilor de clasă medie. Acesta este noul tip de Range Rover, un model avangardist care se adresează unui client modern.
Creat de la zero pe baza arhitecturii ușoare, din aluminiu, specifice Jaguar Land Rover, Velar reprezintă un nou capitol în evoluția Range Rover. Noul model se remarcă printr-un design simplu, elegant și prin atenția acordată detaliilor. La crearea lui s-au folosit elementele specifice identității Range Rover și deschide drumul pentru generațiile viitoare de modele.
Tehnologia avansată se îmbină cu designul contemporan, farurile cu LED fiind cele mai înguste utilizate până acum pe un model de serie Land Rover. Mânerele escamotabile ale ușilor subliniază designul sculptural, simplu și elegant și contribuie la obținerea unui coeficient aerodinamic de numai 0,32 - devenind astfel cel mai aerodinamic Land Rover realizat până acum.
Pentru realizarea noului sistem multimedia Touch Pro Duo a fost utilizată o tehnologie care pune în evidență, în primul rând, designul. Acest sistem este elementul cel mai spectaculos din interiorul modelului Range Rover Velar.
Ca alternativă la tapițeria din piele, Range Rover Velar oferă tapițerie din stofă premium, o premieră în segmentul său. Materialul de culoare Dapple Grey a fost dezvoltat împreună cu Kvadrat, cel mai important producător european de materiale textile de înaltă calitate și este completat cu inserții din piele intoarsă de culoare Ebony sau Light Oyster.
Caroseria ușoară și rigidă, realizată în mare parte din aluminiu, împreună cu suspensia față cu 2 brațe triunghiulare suprapuse și cu suspensia spate multilink, asigură baza perfectă pentru o manevrabilitate sportivă, un confort desăvârșit la rulare și un rafinament fără egal. De asemenea, asigură un nivel excepțional de protecție la impact, deoarece modelul Range Rover Velar a fost proiectat pentru a corespunde celor mai exigente norme de siguranță la impact din lume.
Range Rover Velar dispune de un sistem de tracțiune integrală sofisticat, suspensie pneumatică integrală, gardă la sol mare, de 251 mm (213 mm pentru suspensie cu arcuri elicoidale), adâncime maximă de traversare a vadului de 650 mm (600 mm pentru suspensie cu arcuri elicoidale) și de gama completă de tehnologii Land Rover pentru controlul tracțiunii, care include Terrain Response 2 și asistență la înaintarea în teren accidentat.
Performanțele și eficiența excepționale sunt asigurate de cele 6 motorizări diesel și pe benzină, alături de transmisia automată ZF cu 8 rapoarte și de sistemul de tracțiune integrală cu Intelligent Driveline Dynamics.
Motoarele diesel Ingenium, cu 4 cilindri, prietenoase cu mediul și rafinate, sunt disponibile în variantele de putere de 180 și respectiv 240 CP și se remarcă prin emisiile reduse de CO2 (142 g/km, conform normelor europene în ciclu combinat) și prin cuplul de 500 Nm. Celor de mai sus li se alătură noul motor Ingenium, cu 4 cilindri, pe benzină, care dezvoltă o putere de 250 CP și asigură o accelerație de la 0 la 100 km/h în numai 6,7 secunde. Ulterior, pentru Range Rover Velar va fi disponibilă o versiune mai puternică a acestui motor, de 300 CP.
Motorul V6 diesel se remarcă prin cuplul extraordinar, de 700 Nm, care asigură accelerații și performanțe excelente în teren accidentat, precum și emisii de CO2 de numai 167 g/km, conform normelor europene în ciclu combinat. Motorul V6 pe benzină, supraalimentat, de 380 CP, îmbină performanțele extraordinare cu un sunet unic și permite modelului Range Rover Velar să accelereze până la 100 km/h în numai 5,7 secunde și să atingă o viteză maximă de 250 km/h (limitată electronic).
Cele doua game de bază Velar si Velar R-Dynamic sunt compuse fiecare din nivelele de echipare Standard, S, SE si HSE. De asemenea, clienții pot comanda pachetele exterioare Black și Luxury, care oferă  o personalizare suplimentară.
Dintre toate modelele Range Rover Velar, cel mai luxos este First Edition, disponibil pe toate piețele, însă numai pentru o perioadă limitată de 1 an. Mai luxos decât modelul HSE, First Edition este disponibil numai în variantele de motorizare V6 de 3,0 litri diesel și benzină și beneficiază de un număr impresionat de dotări standard cum ar fi interiorul îmbrăcat integral în piele, menit să completeze tapițeria din piele Windsor perforată, de culoare Light Oyster sau Ebony, sistemul audio Meridian de 1.600 W, farurile cu LED Matrix-Laser și jantele de 22”, cu spițe duble și finisaj diamantat. Modelele Range Rover Velar First Edition vor fi disponibile în variantele de culori exterioare Corris Grey, Sillicon Silver și unicul Flux Silver- cu finisaj mat, realizat manual la centrul tehnic SVO (Special Vehicle Operations) Jaguar Land Rover.
Proiectat în cadrul centrelor de dezvoltare Jaguar Land Rover din Marea Britanie, modelul Range Rover Velar va fi construit la fabrica din Sollihul. Modelul va fi disponibil în Romania, spre vânzare, începand cu toamna anului 2017.
Pentru a fi la curend cu mai mai multe informații vă invit sa ne urmăriți pe
Facebook: https://www.facebook.com/LandRover.BRITMotorAG și
Instagram: https://www.instagram.com/land_rover_brit_motor_ag

Despre BRIT Motor AG

BRIT Motor AG, Dealer şi Service Autorizat Jaguar Land Rover, şi-a început oficial activitatea în anul 2010. Complexul auto de tip 3S (sales – service - spare parts) include un showroom auto, un service mixt (mecanică, tinichigerie, vopsitorie), spaţiu pentru prezentarea modelelor, a accesoriilor originale şi comercializarea pieselor de schimb Jaguar şi Land Rover, precum şi o zona dedicată autoturismelor rulate.
“Cel mai important suport pentru planurile de viitor ale companiei BRIT Motor AG Pitesti îl constituie portofoliul de modele Jaguar Land Rover, aflat în continuă expansiune. În România este un momentum extrem de favorabil pieţei auto în general, după mulţi ani de scăderi şi turbulenţe. Atât creşterea economică anunţată, perpectiva economică bună, cât şi nivelul mic al dobânzilor la contractele de leasing, au condus la o creştere fără precedent în ultimul an al segmentului premium. BRIT Motor AG  va rămâne o companie  foarte activă în această piaţă, atât în ceea ce priveşte vânzările de autoturisme premium noi, cât şi activitatea de service”, a declarat Adrian Prodănel, Director General BRIT Motor AG.


BRIT Motor AG, Dealer Oficial Jaguar Land Rover, este un important jucător pe piaţa auto premium din România, rezultatele înregistrate la finalul anului 2016 clasând această companie pe locul întai în ceea ce priveşte vânzările de autoturisme noi în afara Bucureştiului.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea