Prima conferinţă de presă comună a U.S.L. Au lipsit doar artificiile…

# Florin Tecău: Vom câştiga alegerile în Argeş! # Iani Popa: Singura problemă este acum procentul cu care vom câştiga # Cornel Lazăr: Este primul sediu comun din ţară # Tudor Pendiuc : Noi nu venim cu biciclete, cu găleţi , noi venim cu fapte. Agitaţie mare joia trecută la USL, care a organizat prima conferinţă de presă comună în noul sediu. Acesta se află lângă Casa Cărţii. Conferinţa a început cu un prezidiu format din Florin Tecău, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Iani Popa, preşedinte PNL, Cornel Lazăr, preşedinte PC Argeş şi deputatul Radu Vasilică. La 5 minute de la începerea conferinţei de presă a apărut şi primarul oraşului Piteşti, Tudor Pendiuc. Radu Vasilică s-a ridicat la vederea acestuia, lăsând locul liber. Deputatul s-a aşezat apoi undeva lângă uşă, citind un ziar până la finalul conferinţei.
Florin Tecău, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a ţinut să menţioneze săptămâna trecută, la prima conferinţă comună a USL-ului, că noul sediu comun dă un semn de unitate între partidele care formează uniunea. „Creem un program comun pentru campaniile din Argeş şi vom câştiga alegerile în Argeş. Activităţile politice din perioada următoare se vor desfăşura sub sigla USL. Suntem împreună, ne sfătuim şi încercăm să ducem la bun sfârşit toate programele stabilite împreună”.
Iani Popa a spus, pentru a evita orice comentarii, că se va face câte o conferinţă de presă la două săptămâni, de fiecare dată fiind gazdă un alt partid din uniune, sediul este închiriat şi chiria se plăteşte de toate cele trei patide. „Că vom câştiga alegerile din 2012 nu mai există niciun dubiu, singura problemă este acum procentul cu care vom câştiga. Sigur USL-ul va închide toate colegiile din Argeş! Vreau să vă asigur că PD-ul şi cei din partid vor plăti pentru aroganţă şi pentru lăcomie.”
Cornel Lazăr, preşedinte PC Argeş, a spus că sediul USL de la Piteşti este primul sediu comun din ţară. Acesta este convins că USL-ul este ca o familie iar noul sediu este ca o casă şi din această nouă casă vor pleca reuşitele uniunii. Acesta a mai spus că USL-ul funcţionează în Argeş şi funcţionează bine.
Tudor Pendiuc : „ Faptele trebuie să ne definească înainte de tot. Câştigarea alegerilor trebuie să fie o rezultantă a ceea ce s-a făcut, noi nu venim cu biciclete, cu găleţi , noi venim cu fapte şi cu o forţă interioară care ne va motiva. Argeşenii pot conta pe noi, ca oameni experimentaţi. Să nu credă nimeni că la noi va fi procentul de rezolvabilitate va fi de 100%, dar garantat va fi mult mai mare ca acum”.
Liliana COSTACHE

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea