Lorena Toma, managerul Casei de Cultură din Bascov, se pregăteşte pentru admiterea în magistratură

Aflată la conducerea instituţiei de cultură din comuna Bascov încă de când aceasta a fost inaugurată, în anul 2012, Lorena Toma a dovedit, de multe ori, că a abordat cea mai bună strategie de management în coordonarea activităţii desfăşurate, şi asta se poate observa prin multitudinea de premii obţinute de către Casa de Cultură ”Adriana Trandafir”  la concursurile de profil din ţară şi străinătate.

Bineînţeles, nu doar prin diverse distincţii şi premii a reuşit să ducă mai departe şi să facă remarcat numele instituţiei pe care o conduce, ci şi prin dezvoltarea continuă a acesteia. Astfel, în timpul foarte scurt din 2012 şi până în prezent, au luat naştere mai multe grupuri artistice, sub numele Ansamblului ”Doina Argeşului” care au reuşit să fure ropotele de aplauze ale publicului, atât din ţară cât şi din străinătate. În cazul Lorenei Toma s-a dovedit că poţi cunoaşte reţeta succesului doar prin entuziasmul pentru domeniul de activitate ales, dar şi din dorinţa de a duce mai departe tradiţiile culturale ale județului. Printre altele, cei ce nu o cunosc pe Lorena Toma, trebuie să ştie că nu doar activitatea sa managerială este singurul lucru cu care tânăra directoare îşi ocupă timpul de zi cu zi.
Din luna octombrie a anului trecut, Lorena este studentă în anul I în cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii din Piteşti şi se pregăteşte intens, încă din primul an, aşa cum ne-a declarat, pentru admiterea la Institutul Naţional de Magistratură, urmând ca, după absolvire, să devină procuror, aşa cum îşi doreşte foarte mult.

”Da, sunt studentă la Drept în primul an şi pot să vă zic că de pe acum învăţ din greu şi mă pregătesc pentru admiterea la INM. Îmi doresc să intru în magistratură şi să devin procuror”, ne-a declarat managerul Casei de Cultură ”Adriana Trandafir” din Bascov, Lorena Toma.
Antoniu Neguţ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea