Ziua Femeii s-a lăsat cu noi audieri de martori în dosarul de şantaj al fostului patron de la „Atac de Argeş”

Săptămâna trecută, miercuri, pe 8 martie, s-a desfăşurat un nou termen de judecată  în dosarul deschis împotriva lui Florin Paraschivescu, fostul patron al ziarului „Atac de Argeş”, acuzat că ar fi şantajat mai mulţi reprezentanţi ai mediului public din judeţ. Florin Paraschivescu s-a prezentat la ultimul termen de judecată alături de iubita acestuia,  cu aceeaşi nonşalanţă  şi părut lipsit de griji aşa cum ne-a obişnuit până acum.
La ultimul termen de judecată desfăşurat chiar de Ziua Femeii, pe 8 martie la Judecătoria Piteşti au fost audiaţi şase martori.  Printre cei prezenţi s-au numărat, în calitate de martori,  deputatul PSD Cătălin Rădulescu  şi primarul oraşului Topoloveni, social-democratul  Gheorghiţă Boţârcă. De asemenea, printre cei ce au fost prezenţi la audieri îi mai putem enumera pe primarul comunei Albota, Ion Dumitru, directorul Casei de Cultură “Adriana Trandafir” din Bascov, Lorena Toma, jurnalistul  Andri  Irimia (fostul redactor-şef al ziarului “Atac de Argeş”), Ion Roşu (cel ce a deţinut funcţia de tehnoredactor în cadrul publicaţiei amintite mai sus) şi Mădălina Georgescu ( fosta secretară a  edilului de la Mioveni, Ion Georgescu). De menţionat este că între primarul oraşului Mioveni şi fosta sa secretară nu există niciun fel de legătură de rudenie, fiind vorba doar de o coincidenţă de nume.

Procesul a început cu avertismente din partea judecătoarei pentru ducele de Albota şi deputatul Cătălin Rădulescu

Nici nu se aşezase jos  bine lumea în sala de judecată  la începutul procesului, iar cei doi pesedişti au şi fost apostrofaţi de către magistratul ce îi judeca pe cei implicaţi în dosar, cei doi fiind ameninţaţi că vor fi daţi afară din sală în cazul în care îşi vor continua discuţiile ce nu îi puteau face pe cei doi pesedişti  să îşi poată stăpâni hohotele de râs.  În timpul audierilor, deputatul Rădulescu a mărturisit că s-a întâlnit cu Florin Paraschivescu în Capitală, unde acesta  i-ar fi dezvăluit faptul că publicaţia “Atac de Argeş”era susţinută  financiar de către fostul preşedinte al  CJ, Florin Tecău,  şi omul de afaceri Nicolae Ivănescu, patronul Hotelului Muntenia,  care ar fi oferit anumite beneficii materiale şi cazare tuturor angajaţilor ziarului: "M-am întâlnit cu Paraschivescu la Bucureşti, ocazie cu care inculpatul mi-a spus că ziarul este plătit de preşedintele CJ Argeş, Florin Tecău şi Ivănescu (...). Au apărut 4-5 numere ale ziarului Atac de Argeş, în care au apărut articole la adresa mea, a primarului comunei Albota, Ion Dumitru, a primarului oraşului Mioveni, Ion Georgescu, şi a primarului de la Topoloveni, Gheorghiţă Boţârcă (...). Ion Dumnitru mi-a relatat ulterior despre infracţiunea de şantaj", a declarat deputatul PSD Cătălin Rădulescu.

Contactat telefonic de Paraschivescu, primarul Gheorghiţă Boţârcă i-a închis telefonul în nas după ce s-ar fi  simţit ameninţat de acesta

Unul dintre martorii în dosar prezenţi la audierile din 8 martie, primarul Boţârcă, a declarat că i-au fost aduse prejudicii morale atât lui cât şi familiei acestuia în urma materialelor publicate în ziarul patronat de Florin Paraschivescu şi că,  la momentul respectiv, deşi nu îl ştia personal pe inculpat, acesta ar fi fost contactat prin telefon de către acesta , dorind să aibă o întâlnire cu edilul oraşului Toplolveni, însă primarul  i-a refuzat invitaţia lui Florin Paraschivescu şi, ulterior, înainte de finalizarea convorbirii cu acesta, Paraschivescu i-ar fi spus pe un ton răstit :” O să vezi tu…”
“Am suferit un prejdiciu moral de pe urma faptului că am apărut în mai multe numere ale ziarului cu fapte care nu mă caracterizează şi nu au fost înfăptuite de mine. Discuţia între mine şi inculpat a fost una scurtă”, a declarat la audieri primarul Gheorghiţă Boţârcă.

Paraschivescu nu şi-a stabilit încă data nunţii

După penultimul termen de judecată al dosarului, Florin Paraschivescu a cerut-o de soţie într-un mod mai  inedit  pe bruneta ce a  vrut să îi fie alături în aceste momente din vaţa lui, acesta  cerându-i să îi fie alături pe viaţă într-un live pe Facebook,  Întrebaţi  de către  redactorii “Atitudine în Argeş” dacă au stabilit data nunţii, cei doi au răspuns că încă se mai gândesc la data când vor dori să îşi unească  destinele.
De asemenea, dat fiind faptul că luna aceasta este dedicată femeilor, Florin Paraschivescu, i-a  oferit iubitei sale la sfârşitul săptămânii trecute un weekend romantic, la munte,  în  Sinaia, aşa cum a  arătat pe pagina de socializare.
Antoniu Neguţ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea