Declaraţiile cu mitraliera ale deputatului Cătălin Rădulescu au prejudiciat serios imaginea PSD

# Este părerea liderului social-democraților argeşeni, Șerban Valeca

Ultimele  declaraţii ale deputatului PSD Cătălin Rădulescu au reuşit să şocheze o ţară întreagă și au adus prejudicii de imagine atât organizaţiei judeţene cât şi la nivel naţional, iar demnitarul va fi nevoit să suporte consecinţele, a declarat vineri preşedintele PSD Argeş, Şerban Valeca, senator şi ministru al Cercetării.
”Fiecare pasăre pe limba ei va pieri”, a afirmat ministrul Valeca, în cadrul unei conferinţe de presă, precizând că declaraţiile făcute de deputatul Rădulescu în spaţiul public au adus ”un prejudiciu de imagine imens” PSD Argeş, organizaţia în care este membru. De asemenea, săptămâna aceasta liderul PSD Argeş a anunţat că va avea purta o discuţie  pe această temă cu preşedintele PSD Liviu Dragnea, acesta fiind cunoscut ca fiind un apropiat al controversatului parlamentar.
”Nu am demarat nicio procedură. Pentru faptul că este deputat, indiferent unde este el la organizaţia de bază, trebuie să vorbesc cu Biroul Permanent Central şi dacă se decide, luăm în discuţie aici (…).Nu am avut timp nici să mă întâlnesc cu conducerea partidului, probabil că miercuri mă voi întâlni cu conducerea partidului, să vedem ce se decide”, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă preşedintele PSD Argeş, Şerban Valeca.
Reamintim că, în cadrul unui interviu oferit pentru publicaţia ”Adevărul ”,Cătălin Rădulescu, deputat PSD de Argeş, a declarat: ”Pentru ce mai se duc oamenii în Piaţa Victoriei acum şi pentru ce noi nu ieşim împotriva lor cu tunurile de apă, dacă nu mai au motiv? Nu putem să transformăm în maidan, un loc în maidan, hai să facem cum se întâmplă în Franţa, în America, peste tot. Noi am făcut, am cerut autorizare, să ceară şi ei autorizare”. El a mai adăugat că deţine o armă AKM: ”Dacă vreodată mai vine cineva cu vreo idee să schimbe statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag. Imediat! Imediat! Dar pot să ies unde vreau eu, dacă mă apucă vreo nebunie, pot să ies să trag unde vreau eu, e riscul meu şi hotărârea mea”. Antoniu Neguţ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea