În luna iunie va începe producţia la noua fabrică de piese Ford din Piteşti

Aflată la acest moment în lucru, pe un teren de aproximativ  6.000 de metri pătraţi de pe strada George Coşbuc din Piteşti, în vara acestui an va fi inaugurată cea mai nouă fabrică de componente din  municipiul reşedinţă de judeţ, care va produce mai multe piese din plastic pentru gigantul producător de automobile Ford.
Piesele ce vor fi produse la Piteşti vor avea ca destinaţie, în primă fază,  fabrica Ford din  Craiova, urmând ca din toamna acestui an să fie exportate piesele produse la Piteşti şi pentru  diviziile Ford din Germania. Potrivit declaraţiei omului de afaceri Gheorghe Badea (foto), cel care a concesionat terenul pentrru ridicarea noii hale de producţie, odată cu această investiţie vor fi create 250 de locuri de muncă şi va fi încă un pas înainte în dezvoltarea  municipiului reşedinţă de judeţ.

“Este un lucru deosebit pentru piteşteni, a crea, în zilele acestea, 250 de locuri de muncă. Nu este uşor, însă vom munci din greu şi nu va fi uşor să creştem piaţa exporturilor la nivel local, dar este un pas înainte. Tot ce pot spune este că, la acest moment,  avem nevoie de şcoli şi de autostrada Piteşti-Sibiu, de restul de ocupăm noi”, ne-a declarat omul de afaceri  Gheorghe Badea.
Antoniu  Neguţ

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea