Patronul de la Hanul Românesc i-a plătit Andrei 9.000 de euro pentru concertul de 8 Martie

Este ştiut faptul că artiştii români au pretenţii la plăţi de mii de euro pentru un show cu o durată de câteva zeci de minute.
Restaurantul Hanul Românesc, patronat de către omul de afaceri Daniel Enăchescu, a organizat un nou eveniment de excepţie în cinstea clienţilor săi, aşa cum i-a obişnuit până acum, iar de această dată un astfel de spectacol a avut loc chiar cu ocazia Zilei Femeii, când conducerea restaurantului a dorit să îşi surprindă clientele ce i-au călcat pragul chiar în ziua de 8 Martie, printr-un recital oferit de către cunoscuta artistă Andra Măruţă. Totul bine şi frumos până la...nota de plată, ocazie cu care nu numai clienţii restaurantului au fost surprinşi de show-ul oferit de artistă, ci şi Daniel Enăchescu, patronul restaurantului, care a fost nevoit să scoată din buzunar pentru un concert de 60 de minute,  suma de 9.000 de euro.
Deşi suma de bani cerută de vedetă a părut să întreacă orice limite, s-a putut spune la finalul concertului că a meritat fiecare bănuţ, la sfârşitul evenimentului artista fiind acorperită de ropotele de aplauze ale doamnelor şi domnişoarelor prezente la concertul aniversar. A.N.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea