Andrei Ciobanu, de la comedie la… ”Suge-o Ramona!”

# Andrei Ciobanu: ”Am fost la Pitești și m-am bucurat să văd sala plină de oameni care s-au distrat la spectacol, iar apoi au venit cu cărțile să le semnez și să facem o poză împreună. A fost tare!”
Andrei Ciobanu poate fi auzit la KISS FM și poate fi înâlnit, pe scenă, la show-urile de stand-up comedy în toată țara. Este adus pe culmile succesului datorită controversatei cărți „Suge-o Ramona!”. Cartea poate fi citită online, dar o găsiți și în librării, povestea mergând în paralel cu viața autorului.

# Ce spune Andrei despre carte lui și experiența de scriitor ?
- Primul volum, “ Suge-o Ramona!”,  s-a bucurat de un real succes şi a fost un volum palpitant şi amuzant.
# De unde a pornit ideea acestui titlu?
- Ideea cu acest titlu a venit natural, dat fiind faptul că majoritatea capitolelor se termină cu sintagma asta; mi s-a părut normal ca acesta să constituie și titlul cărții.
# Ştiu că iniţial cartea a fost scrisă în mediul online, cum ai reacţionat când ai văzut succesul de care se bucură?
- Îți dai seama că am rămas și eu surprins că oamenii au cumparat-o, chiar dacă o citiseră deja pe net. Dar m-am bucurat că cititorii mei au vrut ca eu sa știu că îmi apreciază munca și au luat cartea.
# Ce te-a făcut să treci de la scrierea online, la scrierea şi publicarea unei cărţi?
- Faptul că mi-au zis foarte mulți oameni că le-ar plăcea să aibă cartea în bibliotecă. Inițial, am spus că printez doar câteva pentru cei care mi-au cerut asta, dar apoi, s-a dovedit că doar cateva nu va fi sufficient.
# Ne bucurăm că a aparut şi continuarea primului volum, ce aşteptări să avem de la cel de-al al doilea volum, ”Suge-o Andrei! “?
- Volumul 2, după părerea mea este scris în același mod ca și primul, doar că mie unul mi se pare diferit. Mai matur, mai bine scris, sper eu, la fel de amuzant.
# Ai început turneul de promovare a cărţii, pe 7 martie, fiind prezent în oraşul nostru, Piteşti. Care au fost reacţiile cititorilor?
- Da, am fost la Pitești și m-am bucurat să văd sala plină de oameni care s-au distrat la spectacol, iar apoi au venit cu cărțile să le semnez și să facem o poză împreună. A fost tare !
# Ce simţi atunci când interacţionezi cu publicul?
- Mi se pare un sentiment frumos pentru că dacă  oamenii nu mi-ar citi cărțile sau nu ar veni la spectacole, ar însemna că ar trebui să mă apuc de altceva. Însă mesajele lor, urările sau vorbele de bine pe care mi le spun, mă fac fericit!
# Ce asteptări ai de la acest volum ?
- Mi-ar plăcea să le placă oamenilor și mai mult decât primul fiindcă asta ar însemna că a existat o progresie din partea mea și până la urmă, asta ne dorim cu toții : ” să devenim tot mai buni”
# Cum se îmbină meseria de stand-up comedy cu “ meseria” de scriitor?
- Având în vedere că poveștile mele sunt scrise în stilul de stand-up comedy și te fac măcar să zâmbești, dacă nu să râzi, aș spune că se împacă foarte bine.
# Un mesaj transmis pentru cititori?
- Vă mulțumesc frumos pentru că sunteți alături de mine și aș vrea să știți că apreciez enorm lucrul acesta. Sper că am reușit să vă smulg un zâmbet sau două, la un moment dat.
Îi mulțumim lui Andrei pentru interviul acordat și îi urăm success în carieră!
Adriana Dragomir

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea