Televijen se iubește cu trei femei celebre. Probabil cu toate trei odată!

# Marius Alexandru, zis Televijen, trăiește nu una, nu două, ci trei povești de iubire cu celebre doamne ale showbiz-ului autohton.

Televijen este un prosper om de afaceri în domeniul auto, lucrul acesta aducându-i bani, faimă, dar și dragoste. Remarcându-se prin autoturismele de lux pe care le deține și  prin stilul extravagant, piteșteanul este curtat de foarte multe doamne și domnișoare, dar se pare că inima lui aparține ce-i drept, celor trei femei: Mariana Pfeiffer (fosta soție a antrenorului Stelei, Laurențiu Reghecampf), Patrizia Paglieri (jurata concursului culinar Master Chef, sezonul doi) și, potrivit presei naționale, controversatei Adriana Bahmuțeanu.

Potrivit declarațiilor Adrianei Bahmuțeanu, reiese idila controversată („Există o persoană care mă curtează de 15 ani, dinainte să îl cunosc pe Prigoană. Însă nu am putut să am o relație cu acel om, deși a insistat de fiecare dată când mă despărțeam de Prigoană. Este o persoană publică. Este singur, cred că nu si-a găsit sufletul pereche. Este o prietenie sinceră, e păcat să o stric. Știe prea multe lucruri, stăm de vorbă până la 3 dimineața” (sursa Wowbiz.ro) și declarațiile apropiaților, (susțin că numele bărbatului respectiv este Marius Alexandru, cunoscut în lumea mondenă sub pseudonimul de „Televijen”. Piteșteanul este recunoscut ca un tip cu mulți bani, un mare cuceritor dar și un personaj controversat, el fiind implicat în câteva scandaluri cu femei care l-au acuzat ca le-a filmat pe ascuns partidele de sex. Marius Televijen este posesorul unui Lamborghini Murcielago, care are un preț de catalog de vreo 300.000 de euro și model care a fost și în posesia lui Honorius Prigoană.  (sursa Wowbiz.ro).
Contactat telefonic, protagonistul a confirmat spusele Adrianei Bahmuțeanu,”A fost ceva frumos în trecut, am rămas amici, confidenți și ne vizităm des.“ și ne-a mai mărturisit detalii picante din viața amoroasă, declarând: ”Una dintre cele mai importante persoane din viata mea, a fost și încă este, Mariana Pleiffer.  Ne-am cunoscut acum un an și jumătate la un salon auto din Germania și de atunci am rămas împreună.”

Televijen se iubește cu celebra Chef Patrizia

Despre relația cu Patrizia Paglieri, tunnerul auto  ne-a mărturisit că s-au cunoscut în studiourile Antenei 1 și, de atunci, (aproximativ 4 luni de zile), a încercat să îi intre în grații, oferindu-i cadouri și buchete de flori de peste o sută de trandafiri. Acesta afirmă că Patrizia este o femeie cu o personalitate puternică, greu de impresionat, dar care merită interesul. Cei doi amorezi intenționează să-și deschidă o afacere, mai exact, un restaurant în București, pe care să-l coordoneze împreună.
Amintim că Patrizia Paglieri deține un restaurant în București, este fosta jurată a concursului culinar Master Chef,  aceasta declarănd de nenumărate ori: “Sunt mereu în luptă cu cântarul. Am ținut toată viața mea dietă, din păcate, pentru că în restaurant trebuie să gust tot timpul și se adună caloriile. Secretele de dietă sunt acelea pe care le știe toată lumea. Fără grăsimi, fără alcool, fără prea multă pâine. Dieta cu mancarea italiană se împacă foarte bine, pentru că mâncarea italiană reprezintă regimul mediteranean, care este foarte sănatos. Pastele sunt foarte ok, nu îngrașă, sosul este cel care îngrașă. De exemplu, pastele cu roșii au 300-400 de calorii, pe când cele cu patru feluri de brânză au 1200 de calorii”.

Adriana Dragomir

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea