Primarul din Poiana Lacului taie în carne vie la mega-licitația pentru drumuri

#  Acesta a descalificat o firmă din București pentru că nu și-a respectat obligațiile contractuale în alte județe

A început, în Poiana Lacului, derularea unui proiect de anvergură, în valoare de 91 miliarde lei vechi, pentru asfaltarea unei importante părți a drumurilor locale ale comunei. Banii sunt alocați prin Ordonanța 28 și vor acoperi 27 de astfel de drumuri, a căror lungime însumează 9,5 kilometri.
Bineînțeles, la licitația deschisă s-au prezentat mai multe firme. Edilii, atenți, au descalidicat deja una dintre acestea. Firma s-a plâns la CNSC, organism care, însă, recent, a dat dreptate autorității contractante, adică Primăriei.
Ion Dumitrache, primar, Poiana Lacului: ”Este vorba de EM PRIME CONSTRUCT din București. Apăreau în SEAP că la Giurgiu, din cauza neexecutării lucrărilor de către ei, Consiliul Județean  a pierdut o finanțare. Firmele cu astfel de probleme nu mai trebuiesc primite în procedurile de licitație. Drept dovadă, CNSC-ul chiar le-a respins, acum câteva zile, contestația.”
Deocamdată nu a fost stabilit un câștigător al concursului de la Poiana Lacului. Din cele șapte firme înscrise, în etapele superioare s-au calificat șase. Urmează, în curând, deschiderea și evaluarea ofertelor din punct de vedere tehnic și, mai ales, oferta financiară.  A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea