Lora şi Alexandra Stan au venit în Argeş să gătească reţete culinare inedite la Hotelul Valea cu Peşti de pe Transfăgărăşan

Săptămâna trecută, două artiste cu  mare notorietate la nivel naţional, Lora şi Alexandra Stan, au sosit în judeţul nostru pentru a demonstra că nu doar muzica este singurul lor talent, cele două având şi o pasiune ascunsă pentru…gătit. Astfel, în cadrul unei ediţii a Taberei Internaţionale de Muzică organizată de către Roton Music ce s-a desfăşurat în zona lacului Vidraru la Hotelul Valea cu Peşti, Lora şi Alexandra Stan s-au întrecut într-o competiţie culinară unde au pregătit două preparate gastronomice care au avut mare success în rândul clienţilor prezenţi la eveniment.
Sub privirea unuia dintre chefii restaurantului din cadrul hotelului, Alexandra Stan a gătit o salată mediteraneană cu păstrăv, iar Lora a pregătit un desert exclusivist care, de obicei, se pregăteşte în faţa clienţilor, şi anume o reţetă de clătite franţuzeşti.
“De anul acesta am început un proiect mai special de promovare turistică a zonei unde este poziţionat hotelul, numit “Transfăgărăşanul artiştilor”, unde am organizat două tabere de pictură şi muzică ce s-au putut bucura de participarea a mai multor artişti, atât din ţară cât şi din străinătate. În cadrul taberei de pictură ce a fost organizată în luna martie au fost realizate peste 55 de picturi de către mai mulţi artişti plastici străini. De asemenea, pot să vă spun că aceste tabere vor mai continua şi nu numai, întrucât Smiley şi băieţii de la Akcent îşi vor lansa noi clipuri musicale unde au fost filmate câteva cadre şi în zona Transfăgărşanului”, ne-a declarat omul de afaceri Dumitru Grecu, managerul Selectra Grup.
Hotelul Valea cu Peşti, situat în imediata proximitate a lacului Vidraru, oferă posibilitatea clienţilor săi de a se bucura de un ambient plăcut în mijlocul naturii, aceştia  putând beneficia o privelişte de excepţie asupra lacului dar şi a munţilor Făgăraş  la cele mai înalte standarde de calitate.
Antoniu Neguţ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea