Ziua Copilului marcată la Biblioteca Judeţeană Argeş

# Drim Daniel şi Kinder Dulce au îndulcit momentele frumoase. Ziua Internaţională a Copilului a fost marcată prin numeroase evenimente în cadrul Bibliotecii Judeţene Dinicu Golescu din Argeş.
Secţia Tinerilor reprezentată de d-na bibliotecară Mariana Desrobitu a organizat un concurs de desene  cu elevii clasei a II - a D  de la Şcoala Nr. 4 Piteşti  indrumaţi de d-na prof.dr. Maria Elisabeta Negru.Copiii s-au bucurat de o atenţie deosebită din partea d-nei bibliotecare şi patru elevi au fost răsplătiţi cu premii.
La ora 13.00 a avut loc premierea cititorilor fideli ai Secţiei Tinerilor şi tot în cadrul festivităţii au fost premiaţi şi nouă elevi din judeţul Argeş, care au participat la concursul naţional "O scrisoare destinată personajului preferat" organizat de U.E.R. (Uniunea Editorilor din România), A.N.B.P.R. (Asociaţia Naţională a Bibliotecilor Publice din România) şi F.I.C.E. (Federaţia Internaţională a Comunităţii Educative). Premiile au fost acordate de d-l director al bibliotecii dr. Octavian Mihail Sachelarie , diplomele şi cărţile au fost oferite de Biblioteca Judeţeană, iar dulciurile de firma Drim Daniel şi Kinder Dulce. 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea