Un singur candidat rămas în cursa pentru șefia Spitalului Județean

În urma verificării dosarelor de înscriere la concursul de manager al Spitalului de Pediatrie Pitești, a fost declarat admis un singur candidat, în persoana doamnei Gheorghe Florina. La concurs s-a mai înscris un candidat, domnul Cotescu Ionel Sorinel, al cărui dosar a fost respins, întrucât nu a îndeplinit condițiile prevăzute de art. 1 alin (1) lit.b din Regulamentul de Organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de manager, persoană fizică, la Spitalele publice din rețeaua Consiliului Județean Argeș, aprobat prin Dispoziția Președintelui Consiliului Județean Argeș nr.31/07.02.2017.
De asemenea, la Spitalul Județean de Urgență Pitești, în urma verificării dosarelor de înscriere, la concursul de manager au fost declarați admiși doi candidați: doamna Mihalache Șușală Cristiana și doamna Popescu Simona Mihaela.
Următoarea etapă a concursurilor pentru ocuparea posturilor de manageri ai celor două unități sanitare, respectiv testul grilă, va avea loc în data de 03.04.2017 începând cu ora 09.00, la sediul Spitalului de Pediatrie -pentru postul de manager al Spitalului de Pediatrie, respectiv la Consiliul Județean Argeș, etaj 5, sala 186 - pentru postul de manager al Spitalului Județean de Urgență Pitești.
În data de 6 aprilie, ora 09.00, se va desfășura susținerea proiectului de management pentru Spitalul Județean de Urgență Pitești, iar în data de 7 aprilie, ora 9.00 - susținerea proiectului de management pentru Spitalul de Pediatrie Pitești.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea