Omul de afaceri Constantin Pănescu a cumpărat două firme de construcții de pe strada Depozitelor

# Achiziții de efect, după ieșirea din acționariatul SELCA

După despărțirea de asociatul său, Paul Zamfir, căruia i-a cedat firma de construcții și instalații Selca, iată că omul de afaceri Constantin  Pănescu a cumpărat nu una, ci două firme de construcții. Este vorba de falimentarele S.C. APARTAMENTUL S.A., unde Pănescu l-a păstrat, ca director general, pe fostul patron, Ion Cantu, constructor cu ștate vechi în domeniu, și de S.C. NORDCO S.A., în faliment și aceasta, în cazul de față Constantin Pănescu achiziționând numai sediul. Culmea, sediul proaspăt cumpărat al Nordco este vis-a-vis de sediul celei de-a doua firme, Apartamentul, ambele pe strada Depozitelor. Iată că, prin aceste mișcări, Pănescu își arată nu numai puterea financiară, ci și hotărârea de a activa, în viitorul apropiat, pe piața construcțiilor civile și industriale, după ieșirea din acționariatul Selca.

Se naște o a doua SELCA pe Depozitelor?

În 1998, asociaţii Pănescu și Zamfir achiziţionează pachetul majoritar al societăţii Selca SA, cu activitate în domeniul construcţiilor civile și industriale.
În perioada asocierii celor doi, Selca a reușit executarea de lucrări de referință în construcții, printre care pot fi menționate Primăria Mioveni, Catedrala Sf. Petru și Pavel Mioveni, Sediul Poliției Argeș, Piața Smârdan ș.a. Selca devenise un nume de rezonanță și în domeniul asfaltărilor, amenajărilor peisagistice (Parcul Lunca Argeșului, Parcul Ștrand – ambele din Pitești), în construcția de hale industriale și lucrări edilitare.
Iată că Pănescu intenționează, prin mișcările făcute, să nască o a doua Selca. Și, după cum este cunoscut, ca om cu putere de muncă ieșită din comun, va și reuși.
L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea