Clădirea Casei de Pensii Argeș - reparată, cu bani din buzunar, de angajații instituției

Așa cum am scris și în urmă cu o săptămână, clădirea Casei de Pensii, în care s-au investit, în urmă cu doar câțiva ani, un milion de euro, arată ca după bombardament. Treptele de la intrare sunt sparte, tencuiala cade, punând în pericol, desigur, pe cei ce trec pe lângă pereții acesteia. Banii, mulți, care au intrat în buzunarul constructorului, atunci, nu s-au regăsit în lucrări de calitate.
Iată, însă, surpriza! Săptămâna trecută, intrarea a fost reabilitată. Gresie nouă, de calitate, a înlocuit-o pe cea spartă. Cât a costat, de data aceasta? Cine a fost constructorul?

Iată ce ne-a răspuns doamna director Aida Enache: Noi am fost constructorul, noi am fost finanțatorul. Am pus, cu toții, bani din buzunar și am cumpărat materialele și manopera necesare reparațiilor necesare. Nu puteam lăsa treptele de la intrare așa, mai ales că, în clădire, intră mulți vârstnici. Clădirea ne este dată în folosință gratuită, și, date fiind reparațiile făcute în urmă cu câțiva ani, nu puteam spera la alți bani de la Consiliul Județean. Așa că am făcut, pur și simplu, treaba, din banii noștri...”

Reabilitare totală a clădirii, efectuată în 2008, cu un milion de euro

În anul 2008, deci cu mai puțin de 10 ani în urmă, o firmă abonată la banii publici ai județului, reabilita clădirea Casei de Pensii Argeș. Renovarea generală a costat un milion de euro, sumă exorbitantă, cu care, s-a spus atunci, se putea construi chiar o clădire nouă de dimensiuni asemănătoare. Iată însă că, după numai câțiva ani, imobilul arată ca și când ar avea nevoie de o renovare generală...

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea