Piteșteanul Dragoș Pătroi a conferențiat, pe teme de fiscalitate, în fața a doi miniștri din cabinetul Grindeanu

Cu câteva zile în urmă, la Conferința Națională cu tema ”Soluții pentru finanțarea IMM-urilor”, ținută în București, s-au întâlnit vârfurile domeniilor vizate (mediul de afaceri, economie, fiscalitate, IMM-uri, achiziții publice), pentru a facilita, prin găsirea de soluții, accesul la finanțare al IMM-urilor, modalități de simplificare a circuitelor financiare și a fluxului documentelor, etc.
Conferința cu tema SOLUȚII PENTRU FINANȚAREA IMM-urilor și-a propus și să prezinte o serie de platforme de finanțare pentru firmele românești și modul de accesare a acestora, sursele de finanțare ale acestui moment, bani guvernamentali și fonduri europene pentru finanțarea companiilor. Totodată, în cadrul acestui eveniment au fost propunse o serie de măsuri care să determine evoluția start-up-urilor și consolidarea spiritului antreprenorial al românilor.
TEME DE DISCUȚIE ABORDATE:
• Programe guvernamentale de sprijinire a IMM-urilor (ajutoare de minimis, fonduri europene, etc.)
• Accesarea programului Start-Up Nation
• Instrumente de garantare și contragarantare pentru finanțarea firmelor;
• Modele de succes în antreprenoriat
• Consultanță pentru accesarea fondurilor europene

Cuvântul de deschirere i-a revenit ministrului Alexandru Petrescu

La lucrări au participat o serie de nume grele din domeniile menționate. Cuvântul de deschidere i-a revenit lui Alexandru Petrescu, ministrul Mediului de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat. Au mai susținut alocuțiuni sau, pur și simplu, au participat, printre alții, Rovana Plumb, miinistru delegat pentru Fonduri Europene, Ilan Laufer, ministru secretar de stat în Ministerul Mediului de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Stere Farmache, fost director general al Bursei, membru Directorat FRC, Cosmin Vladimirescu, manager Mastercard și alții.
Ei bine, în fața unei asemenea selecte adunări, piteșteanul Dragoș Pătroi, consultant fiscal, doctor în economie, a ținut o prelegere cu tema ”Fiscalitatea în contextul accesării fondurilor pentru dezvoltarea IMM-urilor”.
Performanța piteșteanului este dublată de apariția, în urmă cu puțin timp, a unei noi lucrări pe teme de fiscalitate, volum tipărit în parteneriat cu Adrian Bența. S.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea