Daniel Constantin nu a participat, în week-end, la Congresul ALDE. Însă a vorbit despre un ”plan politic”

Copreşedintele ALDE, argeșeanul Daniel Constantin, a anunţat vineri că nu va participa la congresul partidului, pe motiv că acesta este organizat nestatutar şi ”serveşte interesul unui singur om”.
”Astăzi, ceea ce ar fi trebuit să fie o zi în care ALDE să iasă întărit, a fost transformată într-o zi în care abuzul primează în faţa democraţiei interne. Nu voi participa la un congres convocat în mod nestatutar, pentru a servi interesului unui singur om. Mi-aş fi dorit ca la congres să le mulţumesc tuturor membrilor ALDE care au muncit cu adevărat pentru ca partidul să fie astăzi în Parlament şi la guvernare. O voi face însă de fiecare dată când mă voi întâlni cu ei”, a scris Constantin, pe Facebook.
El a adăugat că îi respectă ”în mod special” pe colegii săi din Partidul Conservator, pe care l-a reprezentat timp de 7 ani ca preşedinte.
”Am preluat conducerea PC în 2010, când partidul avea numai patru parlamentari, iar în 2012 am ajuns să avem 21 de reprezentanţi în Parlament. Din aceşti 7 ani, Partidul Conservator a fost reprezentat în actul de guvernare timp de aproape 4 ani, prin oameni competenţi, valoroşi, care au demonstrat profesionalism în exercitarea funcţiilor publice. Sunt bucuros că, spre deosebire de câţiva colegi care spun astăzi că 'ei sunt ALDE' şi care vor candida la funcţii de conducere, eu am făcut parte dintr-un singur partid toată viaţa mea politică. Partidul Conservator, sub coordonarea mea şi a echipei de conducere, a dovedit că a fost un partener de încredere în construcţiile politice din care a făcut parte, în cea mai mare parte a timpului alături de PSD. Sunt onorat să constat că, după aceşti ani, am în continuare alături de mine o echipă puternică, închegată, pregătită să lupte pentru principii democratice. Lor le datorez respect şi faţă de ei am în continuare obligaţia de a continua planul politic pe care l-am început când am fost ales preşedinte al Partidului Conservator”, a conchis Constantin.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea