Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Argeş: 2 Mai - Ziua Naţională a Tineretului

Cu prilejul Zilei Naţionale a Tineretului 2 Mai, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Argeş s-a implicat alături de Casa de Cultură a Studenţilor Piteşti în organizarea manifestării „Caravana Tinereţii” şi a iniţiat o întâlnire cu reprezentanţii organizaţiilor de tineret din judeţ în vederea lansării concursului local de proiecte de tineret.
Întâlnirea a avut loc la sediul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Argeş, fiind prezente şapte organizaţii neguvernamentale: AIESEC Piteşti, Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Argeş, Asociaţia de Turism si Ecologie pentru Tineret Zimbrul Carpatin, Fundaţia Compartir, Asociaţia Culturală „Teatrul pentru Toţi”, Asociaţia Terapie Ocupaţională pentru Copii şi Adulţi Argeş, Asociaţia DoxDomia.
Discuţiile s-au axat pe prezentarea priorităţilor pentru concursul local de proiecte de tineret 2017, tema concursului, calendarul de desfăşurare al acestuia, discutarea condiţiilor şi criteriilor de eligibilitate pentru solicitanţi, conţinutul dosarului de concurs, completarea formularului de finanţare etc.
Perioada de depunere a proiectelor este 15 mai - 6 iunie a.c., acestea urmând să se desfăşoare în perioada 17 iulie - 1 noiembrie 2017.
În cadrul întâlnirii au mai fost discutate proiectele proprii iniţiate de DJST Arges în cadrul Programului de centre de tineret, respectiv Programului de susţinere a acţiunilor de tineret, fiind invitate toate organizaţiile neguvernamentale să se implice în desfăşurarea acestora, promovarea activităţilor şi creşterea numărului de beneficiari în scopul atingerii impactului scontat.
În perioada următoare, reprezentanţii Compartimentului de tineret vor acorda sprijin  în pregătirea proiectelor oferind consiliere tuturor celor interesaţi.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea