Și condamnat la închisoare, și cu banii luați. Afaceristul Marin Țîrcomnicu rămâne fără apartamentul de domiciliu

Necazurile se ţin lanţ de omul de afaceri Marin Ţîrcomnicu, asociat şi administrator al SC Pro Invest Trade SRL Piteşti. Aflat în penitenciar, unde execută o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani şi 10 luni, acesta s-a trezit, recent, că are apartamentul de domiciliu scos la licitație de executorul judecătoresc.

Țîrcomnicu, condamnat la închisoare alături de alți afaceriști din Argeș

Aceştia sunt condamnaţi într-un dosar de evaziune fiscală. Marin Ţîrcomnicu, patronul firmei TGM, condamnat la 3 ani şi 10 luni închisoare cu executare, Mitu Constantin, asociat şi administrator al SC Utilaje Construct 2000 SRL Mioveni, SC Lemn Construct Foresta SA Mioveni şi Auto Divers Motor SRL Slatina, cunoscut sub porecla de Mitu Chinezu, a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni de închisoare cu executare.  Florea Din, asociat şi administrator al SC Flash Center AG SRL Mioveni, a fost condamnat la 4 ani şi 6 luni închisoare. Irineu Popescu, acţionar şi director general al SC Dâmboviţa Construcţii SA Târgovişte a fost  condamnat la 4 ani şi 6 luni închisoare.  Iulian Duţulescu, asociat unic şi administrator al SC Diana SRL Târgovişte a obţinut inițial  o suspendare a judecăţii, fiind grav bolnav. Cei cinci patroni au fost trimişi în judecată de procurorii DNA în anul 2012, fiind acuzaţi de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, evaziune fiscală şi spălare de bani. Procurorii susţin că, în perioada 2003 - 2004, cei cinci s-au asociat în vederea obţinerii unor sume consistente de bani de la bugetul de stat, prin folosirea firmelor pe care le conduceau, pe care, după încasarea sumelor, le-au falimentat şi înstrăinat.. Sentinţa a fost contestată la Curtea de Apel Piteşti. Ulterior s-a judecat recursul şi de această dată deciziile au rămas definitive.

Apartamentul executat silit, grevat de sechestrul penal

Imobilul ce este trecut, pentru ambii soți, ca reședință, este un apartament cu patru camere situat în str. Targu din Vale. Pe lângă creditorul Eos Next Services, cesionară a BCR, imobilul scos la vânzare este grevat de ipoteca legală reprezentând sechestru penal. Fiind a doua licitație, apartamentul este deja oferit la preț redus cu 25% față de cel de evaluare, prețul fiind, pentru termenul din data de 18.05.2017, de 214.485 lei

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea