Ceremonie la Universitatea din Pitești

# Instituția va decerna  titlul  de DOCTOR HONORIS CAUSA academicianului Florin Gheorghe FILIP # Ceremonia va avea loc luni, 15 Mai 2017, începând cu ora 14,00, în Sala Senatului (Rectorat, parter), Târgul din Vale, nr.1, Piteşti.
Florin Gheorghe Filip (n. 25 iulie 1947, București) este de profesie inginer, membru titular (membru corespondent din 1991, titular din 1999) și vicepreședinte timp de 10 ani (din 2000, reales in 2002 și 2006) al Academiei Române. De asemenea, este membru de onoare al Academiei de Științe Tehnice din România și membru de onoare al Academiei de Științe a Moldovei.
Este absolvent al Facultății de Automatică la Universitatea Politehnica din București (1965-1970) și doctor în Automatică (Automatizări procese electrice, 1982). Din 1990 a fost cercetător principal gr. I la Institutul de Cercetări în Informatică, iar din 1998 profesor universitar.
A publicat 6 monografii (autor/coautor), 9 volume de contribuții (Editor/coordonator) la editurile TEHNICA, Academiei, Expert și Elsevier, cât și circa 200 de articole în diferite reviste științifice (Computers in Industry, IFAC J. Automatica, IFAC J Control Engineering Practice, Large Scale Systems, J. of Human Systems Management, Systems Analysis, Modeling and Simulation, SIC etc). A publicat și articole în volume de contribuții, la editurile Pergamon Press, North Holland, Chapmann and Hall, Springer, Kluwer, Ed. TEHNICA, Ed. Academiei.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea