Rămâne viceprimar sau se duce acasă!? Procesul penal al lui Florin Frătică, în pronunțare

Procesul penal al fostului primar din Bradu este în pronunțare, la Curtea de Apel Pitești.  În primă instanță, magistrații de la Judecătoria Pitești au dat sentința în dosarul în care acesta este cercetat pentru conflict de interese, sentință care nu îi este deloc favorabilă fostului primar de la Bradu.
”Condamnă pe inculpatul Frătică Dragomir Tudor Florin la pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conflict de interese în formă continuată. Aplică pedeapsa complementară constând în interzicerea drepturilor
- de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice,
- de a ocupa o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat pe o perioadă de 2 ani,
Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere a pedepsei principale de 1 an şi 6 luni închisoare și fixează termen de supraveghere de 3 ani. Impune condamnatului să execute obligaţia constând în aceea de a frecventa unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către Serviciul de Probaţiune Argeş sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate. Condamnatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Muzeului Judeţean Argeş sau Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş.”, se arată în sentința dată de magistrații de la Judecătoria Pitești.

Dacă se menține sentința Judecătoriei Pitești, Frătică părăsește Primăria Bradu

Florin Frătică a obținut o amânare cu un termen a deznodământului acuzând, în noaptea de dinaintea ședinței de judecată, dureri în piept. Internat la Județean, I s-a pus diagnosticul de infarct. După numai câteva zile însă, era prezent, la Tribunalul Argeș, pentru a-l contest ape adversarul său politic, Dan Stroe.
Dacă magistrații Curții de Apel Pitești mențin sentința Judecătoriei, Frătică va trebui să părăsească Primăria Bradu, fiind pasibil să piardă atât funcția de viceprimar, cât și pe cea de consilier local.
Vom reveni.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea