Recursul la procesul primarului din Bradu se va judeca în toamnă

# Achitarea lui Dan Stroe a fost atacată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș
În vara anului trecut, primarul ales al comunei Bradu, Dan Stroe,  a fost acuzat de dare de mită de către un consilier local. Dan Stroe nu a putut depune jurământul de primar și nu a avut voie, până la câștigarea cauzei, să intre în instituție, din cauza măsurilor preventive impuse. Iată însă că, odată cu achitarea sa de către magistrații Tribunalului Argeș, instanța a constatat  încetate, de drept, și măsurile preventive impuse.

15.02.2017  Hotărâre - nr. 76/2017
În baza art. 396 alin. 5 rap. la art. 16 alin. 1 lit. b teza I-a C.p.pen. achită pe inculpatul STROE  DĂNUŢ TRANDAFIR pentru infracţiunea de dare de mită, prev. de art. 290 alin. 1 C.pen. In baza art. 399 rap. la art. 241 alin. 1 lit. b. C.p.pen. constată încetată de drept, la data pronunţării prezentei sentinţe, măsura preventivă a controlului judiciar luată împotriva inculpatului. Cheltuielile judiciare pentru urmărirea penală şi judecată rămân în sarcina statului. Cu apel. Pronunţată în şedinţa publică de la 15 februarie 2017, la Tribunalul Argeş Secţia penală.

 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș a atacat hotărârea cu recurs

Achitarea lui Dan Stroe nu a fost pe placul procurorilor din Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș. Aceștia au atacat hotărârea, făcând recurs. Acesta este pe rolul Curții de Apel Pitești. La primul termen, în data de 6 aprilie, s-a formulat o cerere de abținere. Cel de-al doilea termen, din 8 mai, s-a lăsat cu o amânare... până la toamnă. Mai exact, recursul se va judeca, cel mai probabil, la termenul din data de 25 septembrie.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea