BIBLIOTECA TE CITEȘTE (2), LA CAMERA DE COMERȚ, INDUSTRIE ȘI AGRICULTURĂ

Comunitatea oamenilor de afaceri argeșeni, liceenii de la Colegiile ”Zinca Golescu” și ”Maria Teiuleanu” și o mână de visători între visători au mângâiat emoția cum mângâi blana pisicii. Poezie, muzică, dialog șăgalnic - adolescenții au venit și antrenați, și dispuși să se joace - altceva decât rutina, decât grija, decât neliniștea de fiecare zi. Miza întâlnirii, care este, de altfel, miza Proiectului BIBLIOTECA TE CITEȘTE - recuperarea Misterului, a Emoției, prin contactul direct cu cartea, cu autorul ei, cu arta, în general.
Mângâietori speciali - poeții Silvia Petre-Grigore și Alexandru Mărchidan, prozatorul la debut Ion Olteanu, autorul romanului ”Îngerul Adam și Ispita Eva”, și ziarista cu vocea grea ca mierea, Iulia Bădulescu.
Aspiranți la titlul de mângâietor special - președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, George Caval, care a tremurat, când a recitat binecunoscutele versuri ale lui Dumitru Matcovschi, ”Sărut, femeie, mâna ta”, directorul general al RONERA RUBBER, Radu Dumitru - domnia-sa, provocat de poezia lui Alexandru Mărchidan, a mărturisit că, într-o realitate alternativă, într-o lume paralelă, și-ar dori să fie domnișoară, pe deasupra și fotomodel - și directorul Bibliotecii Județene Argeș, Octavian Mihail Sachelarie, purtătorul de veste bună, în materie de proiecte și de evenimente culturale. Denisa Popescu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea