Voie bună la ziua comunei Bradu, prima organizată în mandatul noului primar, Dan Stroe

Vremea a ținut, sâmbăta trecută, cu localnicii din Bradu, permițându-le, în bună parte, să iasă la o bere, un mic dar, mai ales, la concertul presărat cu nume mari, toate acestea cu prilejul Zilei Comunei.
Dintre oficialități, au ținut să fie prezenți vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Simona Brătulescu, împreună cu prefectul Emilian Dragnea, consilieri județeni și numeroși primari argeșeni.  Printre aceștia, primarul de la Albota, Ion Dumitru, dar și primarii de la Rociu, Aurel Bălășoiu, primarul din Mărăcineni, primarul din Budeasa, Mihail Rachieru, dar și fostul primar al Piteștiului, Tudor Pendiuc. Oaspeții au fost întâmpinați în mod tradițional, cu pâine și sare.
Cu acest prilej, primarul Dănuț Stroe, organizator în premieră al evenimentului, a oferit diplome de excelență cetățenilor de onoare ai comunei dar și cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie.
La prima ediție organizată de Dan Stroe, muzica bună nu a lipsit. Au urcat pe scenă copii, Doina Bascovului, iar, mai pe seară, Lidia Buble, Sandra N și Akent. Distracția a continuat până la miezul nopții când a fost organizat un foc de artifcii bine orchestrat.
Renumitul jurnalist, Cătălin Măruță, a dirijat întregul eveniment, iar Adrian Sînă - membru al trupei Akcent, Maxim, Lidia Buble, Olguța Berbec, Claudia Ghițulescu, Geanina Manea şi Sandra N. s-au  numărat printre starurile care le-au cântat brădenilor.
În deschidere, pe scena de la Baza Sportvă Bradu au evoluat și fetițele din trupa Freedom Lights, care au reușit să obțină locul III la concursul național ”Dansăm și Dăruim”.
Dan Stroe, primarul localității: Vă mulțumesc pentru faptul că ați venit, alături de noi, la Ziua Comunei Bradu. Sunt emoționat, este primul astfel de eveniment pe care îl pregătesc. Doresc ca toți brădenii, toți invitații să se simtă bine, să se bucure alături de noi. Calde mulțumiri reprezentanților Prefecturii, Consiliului Județean, colegilor din Consiliul Local, dar și colegilor primari care ni s-au alăturat.
Un eveniment reușit, la care s-a depus un efort consistent. Alături de primarul Dan Stroe s-au aflat, tot timpul, consilierii locali social democrați, al căror lider, Gheorghe Negoi, va fi numit, probabil în prima ședință de Consiliu Local, viceprimar al comunei. A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea