Culmea combinațiilor în afaceri! Într-un dosar la Tribunalul Comercial Argeș, Nicolae (Nenea) Ivănescu este și creditor, și debitor și contestator. În același timp!!!

Nu știu dacă omul de afaceri Nicolae Ivănescu are facultate, masterat, doctorat sau alte studii academice. La școala vieții însă, clar, este campion. Un obișnuit al sălilor de judecată, ”Nenea” s-a specializat în  combinații judecătorești atât de tare, încât până și magistrații ar putea să mai învețe una-două chestii de la acesta.
Ultima ”minune”, probabil unicat la nivel local, dacă nu și național, este dosarul 60/1259/2015/a9, aflat pe rolul Tribunalului Comercial Argeș. În acesta se judecă o contestație împotriva hotărârii comitetului/.adunării creditorilor împotriva unui proces verbal al adunării din aprilie 2017. Cine contestă? Firma DB PROIECT AG S.R.L., firmă controlată de omul de afaceri prin interpuși. Cine este debitorul? S.C. Neo Construct Industrial AG S.R.L., firma aceluiași Nicolae Ivănescu. Ei bine, păzea! Creditorii – desigur, o listă destul de lungă, printre care se numără băni, firme de construcții, Primăria Pitești, oameni de afaceri, ba chiar și un cabinet de avocatură – numără, în rândul mare al lor, și pe Ivănescu Nicolae și Ivănescu Maria. Poftim!
Așadar, ultima amețeală! ”Nenea” este, în același timp, creditor, debitor dar și contestator. Nu ar mai mira pe nimeni să se afle că este și judecător!... A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea