Renumitul MC Ddy Nunes a făcut senzație într-un club din Pitești

Didier Nunes, zis Ddy a fost prezent weekend-ul trecut în orașul nostru, în clubul On Time unde a ridicat temperatura la propriu. Sexy artistul a făcut un show de zile mari, care a ținut până în zorii dimineții. Ddy a dat dovadă de profesionalism și așteptările fanilor prezenți nu au fost înșelate. A excelat și a dat foc publicului încă din primele secunde în care și-a făcut apariția
DDY Nunes este unul dintre cele mai exotice personaje din muzica de club românească. Având origini portugheze și un spirit latin, DDY transmite aceste caracteristici și prin muzica sa, astfel el se adresează publicului în nu mai putin de 5 limbi străine. MC în multe dintre cluburile din București, fiecare noapte de care DDY este responsabil devine o experiență fresh și de neuitat. Experiența în calitate de MC și aerul latin, l-au ajutat pe DDY să devină  MC-ul resident al unuia dintre cele mai cunoscute cluburi de pe piața românească, Beat Of Angels (BOA) din București.
Anul 2011 a fost cel în care, alaturi de DJ Mister Z, DDY a pus bazele proiectului Luky Man Project, debutând cu piesa “Pumpin”, care a strans 43 000 000 de milioane de vizualizari pe Youtube. Piesa a trimis Lucky Man Project direct în topuri, ajungând rapid un hit de nivel internațional. Au urmat piesele “Dancefloor” și “Party Starter”, Lucky Man Project urcand cu usurință treptele succesului.
DDY a continut sa se impună în industria muzicală prin piese precum “Make You Mine”, “Angels” sau “Papi Chulo”. Artistul a colaborat cu frumoase cântarețe din peisajul muzical românesc, precum Anda Adam sau Raluka, iar featuring-ul cu Akent și Lidia Buble pe piesa “Kamelia” a fost o adevarata încantare pentru fanii artistului. Piesele lui DDY se bucură de aprecierea unui public larg, astfel toate cele care îi poartă semnătura depasesc granițele țării, făcând cluburile din întreaga Europă să  vibreze.
Ultimul single al artistului, “I Wanna Be Your Lover”, se bucură de un videoclip care transmite senzualitate, exact cum DDY și-a obișnuit fanii, avănd încă de la început potențialul de a urca direct în primele poziții în topuri. Lansarea piesei și a videoclipului la nivel internațional a avut loc în Belgia, în City Club, iar în România în clubul Beat Of Angels, astfel DDY  a îmbinat trecutul sau de MC cu actuala pozitie de cantăreț. Videoclipul îi are ca regizor pe Bogdan Păun și DOP pe Alex Mureșan. Frumosul model alaturi de care DDY apare în videoclip a conturat cadrul fantazist pe care artistul reușeste de fiecare dată sa-l creeze.
După mega party-ul de sâmbătă, artistul ne-a răspuns tuturor curiozităților.Vă prezentăm interviul sincer și lipsit de prejudecăți al one-man show-ului Ddy Nunes!
# Ești un om extrem de deschis, prietenos și natural.  Cum ai reușit să găsești un echilibru între celebritate și naturalețe?
Ddy: Echilibrul există pentru că sunt un om simplu și trăiesc o viață normală. Munca mea este un job ca oricare altul, nu un stil de viață.
# Stiu că, la un moment dat, ai declarat că îți dorești să fii iubit, aici,  în România. Cum te simți în momentul de față?
Ddy: Mă simt iubit în România! Sunt iubit de oamenii care îmi apreciază munca și de prietenii mei apropiați.
# Cum decurge o zi din viața ta?
Ddy: Mă trezesc dimineața, le dau de mâncare copiilor mei ( Athos-bulldog francez și Albert-un pisoi din rasa british sorthair) iau micul dejun și mă duc la sala de fitness, la studio sau la alte evenimente unde sunt invitat.
# Cum se relaxează omul Didier Nunes într-o zi liberă?
Ddy: Stau acasa  îmi place să fiu în liniște, vizionez filme sau seriale și mă odihnesc cât se poate de mult.
# Îmi poți spune, pe scurt, care este istoria tatuajelor tale?
Ddy: De mic am fost fascinat de tatuaj. Primul meu tatuaj l-am făcut la vărsta de 20 de ani, iar fiecare tatuaj reprezintă ceva anume pentru mine, religia, familia, momentele mele din viață. Momentan am în jur de 36 de tatuaje dar încă nu am terminat.
# Ce îți doreai și imaginai că o să devii atunci când vei crește?
DDY: Visul meu a fost să devin fotbalist. Am fost jucător semi-profesionist în Belgia, dar am jucat câteva luni și la echipa de fotbal Rapid București, în primul an în care am venit în România.
# Care este cel mai mare vis al tau?
Ddy: Visul meu cel mai mare este să reușesc în viața personală și profesională, să o fac mândră pe mama, care mă susține necondiționat.
# Știu că ești MC în renumitele cluburi din București, cum ți s-a părut experiența din clubul On Time din Pitești?
Ddy: M-am simțit foarte bine la clubul On Time! Au fost prezenți oameni care știu să se distreze și care apreciază munca mea. A fost super fun!
# Ai creat o atmosferă incendiară din primele secunde în care ți-ai făcut apariția, cum reușești de fiecare dată să te deconectezi de la propriile gânduri si să fii “acolo”, trup și suflet?
Ddy: Merci mult pentru apreciere! Atunci când intru în pielea Ddy Nunes dau tot ce am mai bun în mine. Muzica mă transformă total, să simt vibe-ul oamenilor care mă ascultă este un transfer mutual și la final, iese o petrecere bombă!
# Dorim să te revedem curând și tot mai des în cluburile orașului nostru, ar fi posibil lucrul acesta?
Ddy: Dacă o să primesc invitații o să revin cu mare drag! M-am simțit ca acasă!
# Ce proiecte ai în desfășurare anul acesta?
Ddy: Pregătesc o nouă piesă care va fi difuzată luna viitoare. Sper să vă placă!
# Un mesaj pentru admiratorii, dar mai ales admiratoarele tale?
Ddy:  Sper că v-ați simțit bine cu mine și vă aștept în număr cât mai mare data viitoare, să ne distrăm împreună! Vă pup tare!

Îi mulțumim artistului Ddy Nunes pentru interviul acordat! Îi dorim ca toate visele să i se îndeplinească și așteptăm cu mult drag și entuziasm să revină în orașul nostru!
Adriana Dragomir

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea