Primăria Pitești este foarte aproape de cumpărarea brandului F.C. Argeș

# Nicolae Enoiu, administratorul judiciar FC Argeș: „Dacă creditorii acceptă oferta Primăriei Pitești, licitația pentru brand se va organiza la sfârșitul lunii iunie”
Consiliul Local Pitești a aprobat o nouă ofertă de cumpărare a brandului FC Argeș, în sumă de 350.000 de lei, după ce prima prima ofertă făcută, de 100.000 lei, a fost respinsă ca fiind nesatisfăcătoare. Administratorul judiciar al FC Argeș, Nicolae Enoiu, a convocat pentru data de 12 iunie Adunarea Generală a Creditorilor debitorului. La întâlnire, principalul creditor, Ministerul Finanțelor Publice, va decide dacă acceptă oferta.
„Primăria Pitești a făcut o nouă ofertă. A avansat suma de 350 de mii de lei. Pe 12 iunie va avea loc ședința în care creditorii vor spune dacă sunt de acord cu oferta Primăriei. Dacă sunt de acord, voi anunța ședință de licitație cu supraofertare pornind de la 350.000 de lei. Această licitație va fi, pesemne, la sfârșitul lunii iunie”, a precizat Nicolae Enoiu pentru Atitudine în Argeș.

„E puțin probabil să mai participe cineva la licitație”

După intrarea în faliment a clubului au mai existat oferte pentru preluarea brandului FC Argeș, dar niciuna nu s-a concretizat.
„Au mai fost oferte în decursul timpului, dar nu s-au dovedit a fi serioase. Au venit oameni și s-au interesat, eu le-am dat și evaluarea, condițiile, aprobările creditorilor. Nu s-a finalizat nimic. Doar Primăria Pitești are acum o ofertă. Dacă cumva în cadrul anunțului de supraofertare va mai veni cineva la licitație este binevenit, dar este puțin probabil”, a mai precizat Nicolae Enoiu.
Alex Vlaicu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea