Fosta șefă de la Mediu, Mariana Ionescu, atac direct la adresa ministrului Energiei, Toma Petcu

# Avocatul Marianei Ionescu: „Decizia de suspendare a fost întocmită cu rea credință de Toma Petcu, președintele de atunci al Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului ”
Mariana Ionescu, fosta directoare a Agenției pentru Protecția Mediului Argeș, încă mai speră să revină în funcție. Aceasta a cerut în instanță anularea deciziei prin care a fost destituită din funcție în primăvara lui 2016 de către Agenția Națională pentru Protecția Mediului.

Pe 29 mai, la Tribunalul Argeș, a avut loc primul termen al procesului. Mariana Ionescu a fost însoțită de avocatul său Dorin Puiu Stancu, cerând în instanță anularea actului administrativ semnat de Toma Florin Petcu, fost preşedinte la ANPM, actual ministru al Energiei. Avocatul Marianei Ionescu a pledat împotriva fostului șef al clientei sale precizând nu doar că el a sesizat comisia de disciplină, dar tot el a și semnat decizia de suspendare a sa.
„A fost suspendată din funcția de conducere pentru abateri disciplinare repetate... Dar clienta mea are 25 de ani de activitate și nu a fost sancționată disciplinar nici măcar o dată. Nu a creat nici un prejudiciu material”, a precizat avocatul Marianei Ionescu.
Deși inițial avocatul Stancu a cerut audierea de martori, în cele din urmă a renunțat la această probă. Mariana Ionescu prin vocea apărătorului său consideră că i s-a produs o nedreptate când a fost suspendată din funcția de director la APM Argeș.
„Decizia de suspendare a fost întocmită cu rea credință de Toma Florin Petcu, președintele de atunci al Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului”, a mai precizat avocatul Puiu Stancu în fața judecătorului Tribunalului Argeș. Alex Vlaicu

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea