Etajul șase al Spitalului de Pediatrie Pitești a fost renovat prin donații în valoare de 1,5 miliarde de lei vechi

# Oameni de afaceri argeșeni cu inimă mare!
Act de curtoazie din partea unor oameni de afaceri argeșeni! Cei doi au făcut un gest admirabil și au contribuit, recent, la reabilitarea etajului șase al Spitalului de Pediatrie Pitești, unde își desfășoară activitatea compartimentul Pediatrie II. Șeful secției este neobositul doctor Gheorghe Vasilescu, cel care a adus și sponsorizările pentru reabilitarea completă a etajului. Doctorul Vasilescu este unul dintre medicii cu experiență din Spitalul de Pediatrie Pitești, fiind unul din cei rămași în unitate încă de la deschiderea sa. Având o experiență de peste 20 de ani ca șef de secție la Pediatrie II, dr. Vasilescu a ajutat în cariera sa numeroase persoane. Printre cei care au trecut prin mâinile iscusite ale doctorului s-au aflat, de-a lungul timpului, și copiii oamenilor de afaceri, care acum l-au ajutat pe medic să reabiliteze total secția pe care o conduce.

„Gesturi de omenie neprețuite, iar caracterul lor, după fapte”

Fetița unuia dintre oamenii de afaceri a suferit la vârsta de doi ani de leucemie, iar doctorul Vasilescu a reușit să o salveze. Astfel la mai bine de 16 ani de la diagnostic, fata este acum sănătoasă și își vede de viață fără probleme. Ca gest de recunoștință pentru faptele sale, omul de afaceri argeșean a reabilitat o parte din secție, cheltuind în jur de 1,1 miliarde de lei vechi. Deși gestul său este unul de admirat, acesta a preferat să rămână discret, rugându-l pe dr. Vasilescu să nu îi divulge numele. Un alt om de afaceri piteștean a ajutat la renovarea a patru rezerve din salon, donând și el spitalului în total peste 40 de mii de lei. În total, cei doi piteșteni au sponsorizat Spitalul de Pediatrie Pitești cu peste 1,5 miliarde de lei vechi, implicându-se personal, cu firmele lor, în renovarea secției.

Au fost renovate complet 20 de saloane, cinci băi și au fost construite alte cinci băi în saloane. „Sunt niște oameni extraordinari. Gesturi de omenie neprețuite, iar caracterul lor, după fapte. Vă dați seama ce inimi au oamenii aceștia!”, ne-a mărturisit șeful secției dr. Gheorghe Vasilescu.
Deși gesturile celor doi oameni de afaceri sunt de apreciat, în secție deja au apărut urme de mizerie provocate de pacienți, iar în unele părți chiar înscrisuri pe pereții saloanelor.
Alex Vlaicu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea