Evenimente importante la CCIA Argeș

În zilele de 13 și 14 iunie 2017 Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș organizează, la sediul său din Pitești, Bd. Republicii, nr.63, două evenimente extrem de importante pentru mediul de afaceri.
Marți, 13 iunie 2017, cu începere de la orele 11.00 va avea loc evenimentul Parteneriat pentru dezvoltarea durabilă. Oportunități și avantaje pentru mediul economic. Evenimentul se va derula sub forma unei dezbateri/ mese rotunde având drept partener Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Ecologie Industrială din București, o instituție prestigioasă care vine în întâmpinarea mediului de afaceri punând la dispoziție consultanță, servicii de cercetare industrială, infrastructură de cercetare industrială și dezvoltare experimentală, etc.
Miercuri, 14 iunie 2017, cu începere de la orele 11.00, CCIA Argeș găzduiește, în parteneriat cu Universitatea de Stat din Pitești și Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM), seminarul cu tema Importanța protecției proprietății industriale
Participarea la ambele evenimente este gratuită și ne propunem ca prin acest tip de întâlniri să răspundem unor probleme punctuale ale mediului de afaceri argeșean.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea