Afaceristul Marian Drăgușin a cumpărat super-brandul ”Spicul”

Afacerist în continuă expansiune, Marian Drăgușin a devenit mai cunoscut după ce a achiziționat, în urmă cu mulți ani, Fabrica de Oțet din Topoloveni. Împreună cu aceasta, și marca proprie, ”Oțet de Topoloveni”. Ulterior, a creat de la zero un brand propriu, ”New Planet”. Doar că afacerea nu a performat conform așteptărilor, iar abilul business-man s-a reorientat rapid, închiriind, pe bani frumoși, clădirea fostului supermarket către Liviu Ionică, patronul rețelei ”Jam”.
Marian Drăgușin muncește, în continuare, foarte mult, deși încasează sume din chirii ce pot fi considerate astronomice. Și, cum tot s-a vorbit, insistent, de lipsa brandurilor județene, sau, mai exact, de dispariția acestora, iată că, recent, același om de afaceri a făcut o achiziție-bombă. Este vorba de ”Spicul”, un brand național foarte cunoscut.
Marian Drăgușin: Am cumpărat brandul ”Spicul”, care este din 1848. Este marcă înregistrată. Alături de acesta am cumpărat mai multe mărci de sub acest brand, l-am cumpărat pentru că ei au intrat în faliment. Nu am apucat să îl folosesc, pentru că achiziția este una de dată foarte recentă, însă, desigur, îl voi pune la muncă în curând”.
L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea