La Mălureni, Ştefan Lăzăroiu a fost susţinut de vârfurile partidului de ziua comunei sale natale

La Ziua Comunei Mălureni nu au lipsit nici voia bună, dar nici replici pline de venin ale politicienilor. ÎPS Calinic, senatorul Mircea Andrei - preşedinte PDL Argeş, prefectul judeţului, Gheorghe Davidescu, dar şi mulţi directori ai instituţiilor deconcentrate au fost alături de Ştefan Lăzăroiu, la ziua comunei sale natale, la Mălureni. În momentul sosirii delegaţiei PDL, împreună cu ÎPS Calinic, primarul comunei deja invitase pe scenă colegii săi de partid, printre care se aflau şi cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Argeş, Simona Bucura şi Florin Tecău, deputaţii Radu Vasilică şi Mircea Drăghici şi alţi reprezentanţi ai PSD-ului. Scena a fost prea mică pentru reprezentanţii celor două partide şi nu au lipsit nici replici pline de venin.
După binecuvântarea dată de IPS Calinic, a luat cuvântul domnul Florin Tecău care, deranjat de aglomeraţia portocalie de pe scenă, a ţinut să precizeze că partidul din care face parte, PSD-ul, va face tot posibilul pentru a se păstra judeţul Argeş. Senatorul Mircea Andrei, preşedintele PDL Argeş, ca replică, a spus că dacă Argeşul ar fi fost aministrat aşa cum trebuie, acum nu s-ar mai fi pus problema mutării capitalei de regiune la Ploieşti, întrucât judeţul nostru este unul cu un potenţial mare. Senatorul a mai subliniat că Ştefan Lăzăroiu are toată susţinerea sa şi a partidului în tot ceea ce îşi va propune pentru această localitate.
În timp ce Mircea Drăghici a oferit o excursie la Palatul Parlamentului pentru câţiva copii din Mălureni, Ştefan Lăzăroiu a oferit peste 300 de pachete şi a promis că va oferi copiilor cea mai frumoasă excursie, pe care o va plăti personal. Acesta le-a mulţumit consătenilor că au venit în număr aşa de mare la această sărbătoare şi a promis că, împreună cu senatorul Mircea Andrei, va fi alături de consătenii săi şi la bine şi la rău. „Vă mulţumesc că aţi venit în număr mare să întâmpinăm împreună invitaţii şi vă promit că voi sprijini în continuare lucrările importante pentru comună. Îmi doresc ca Mălureniul să ajungă cea mai frumoasă comună din colegiul de nord” a încheiat candidatul PDL-ului la Camera Deputaţilor pe colegiul Curtea de Argeş. L.C.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea