S-a deschis plaja Bemo Mioveni!

Începând de vineri, baza de agrement a orașului Mioveni este deschisă publicului și vă așteaptă zilnic, între orele 8.00 – 20.00 cu bazine pentru adulți și pentru copii și plajă, wi-fi, șezlonguri, terasă, vestiare, spațiu de joacă pentru cei mici, asistență medicală, serviciu salvamar și serviciu de pază și ordine publică.
Autoritățile locale au decis ca tarifele pentru intrarea la ștrand să rămână la nivelul celor de anul trecut: prețul unui bilet de intrare este de 7 lei, pensionarii, studenții și copiii până în 7 ani plătesc numai 3 lei, iar închirierea unui șezolng va costa 5 lei.

Transportul către baza de agrement este gratuit, din oră în oră, cu un trenuleț ce pleacă zilnic, în perioada de funcționare a ștrandului, de la stația de autobuz din apropierea Catedralei Sf. Petru și Pavel, între orele 10.00 – 12.00 și 17.00 – 19.00. În funcție de solicitări, în weekend cursele sunt efectuate mai des.
Societatea noastră a desfășurat în ultimele săptămâni ample lucrări de revizie și reparații pentru ca ștrandul să își primească vizitatorii așa cum se cuvine. Conducerea societății face apel către cei care vor beneficia de serviciile oferite în Baza de Agrement să respecte normele de securitate și indicațiile personalului de îndrumare.
Pentru confortul dumneavoastră, în fiecare an, autoritățile locale prin SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni aduc îmbunătățiri și noi facilități bazei de agrement. Sperăm că serviciile noastre să se ridice la nivelul așteptărilor dumneavostră și să petreceți aici timp de calitate alături de cei dragi.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea