Olimpia Doru după demisia din PNL: „Demisia are legătură cu planurile mele, nu are legătură cu nimeni altcineva”

# Pe Facebook, Olimpia Doru a mulțumit pentru sprijinul colegilor din organizația de femei și celor de la nivel național, dar nu și organizației județene a PNL Argeș
Olimpia Doru, preşedinte al Organizaţiei de Femei a PNL Argeş şi-a dat demisia din Partidul Național Liberal. Demisia sa vine la scurt timp după alegerea lui Adrian Miuţescu în fruntea PNL Argeş, funcție pentru care aceasta a și candidat, însă fără succes. Olimpia Doru și-a anunțat demisia printr-un mesaj pe o rețea de socializare. Demisia sa din PNL a venit chiar în ziua în care ar fi împlinit un an de zile în funcția de consilier județean.

„În această zi, cu un an în urmă, îmi depuneam jurământul pentru funcția de Consilier județean la Consiliul Județean Argeș, mandat câștigat din partea P.N.L. Argeș. Mulțumesc încă odată, tuturor acelora care mi-au acordat încrederea și votul lor în iunie 2016. Mulțumesc colegelor din OFL Argeș și celor de la nivel național pentru susținerea de care am avut parte. Astăzi (n.r. 22 iunie) mi-am dat demisia din PNL Argeș, precum și din toate funcțiile deținute. Mulți dintre dumneavoastră se vor simți dezamăgiți, alții probabil se vor bucura, pentru foarte mulți dintre dvs. poate că nici nu contează, am fost doar un nume pe o listă... Eu știu că am încercat să fac tot ce stiu și pot mai bine! Vă doresc tuturor numai realizări și multă sănătate!”, a precizat Olimpia Doru pe Facebook.
În urma demisiei sale din PNL, având în vedere statutul aleșilor locali, Olimpia Doru îşi va pierde funcţia de consilier judeţean. Locul ei în Consiliu, din partea PNL, ar urma să fie luat de profesorul Gheorghe Bănică, de la Universitatea de Stat din Piteşti. Am stat de vorbă și cu Olimpia Doru despre demisia sa din partid: „Mi-am dat demisia din PNL Argeş şi, pe cale de consecinţă, din toate funcţiile. Nu vreau să comentez mai mult”. Am întrebat-o dacă demisia sa are vreo legătură cu preluarea funcției de președinte al PNL Argeș de către Adrian Miuțescu, însă aceasta dezminte această posibilitate: „Demisia are legătură cu planurile mele, nu are legătură cu nimeni altcineva”, a mai adăugat aceasta. A.V., A.N.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea