Deputatul Mircea Drăghici despre dosarul soției: „Georgiana nu era niciodată cercetată dacă nu era soția mea”

Chestorul Camerei Deputaților, Mircea Drăghici, a fost prezent săptămâna trecută la conferința de presă a PSD Argeș. Deputatul Drăghici a precizat că în timpul desfășurării moțiunii de cenzură a primit mesaje de amenințare cu dosare penale.
”Am primit un SMS imediat ce primul ministru Grindeanu a refuzat să demisioneze, de pe un număr de telefon necunoscut în care mi se spunea: «Felicitări, în foarte scurt timp, Sorin Grindeanu va triumfa. Știu că veți fi alături de dumnealui» (...) N-am băgat în seamă un astfel de SMS. După care, chiar în ziua moțiunii de cenzură, cineva a ținut morțiș să-mi dea un mesaj de pe același număr în care mi s-a spus că dosarul meu și cel al soției mele sunt în mâinile lor și că ele vor avea un rezultat nefast în cazul în care moțiunea de cenzură va trece. Am dat mesajul către avocatul meu care se ocupă în aceste zile de situație”, a declarat, vineri, deputatul Mircea Drăghici.

”Abuzul în serviciu este menținut artificial ca mediul politic să fie influențat, șantajat și chiar distrus”

De asemenea, Drăghici a precizat că a simțit pe propria piele cum se fabrică dosare în România. Acesta spune că dosarul ”Consultanța” ar fi o făcătură, la fel și cel al soției sale, Georgiana Drăghici, fost lider TSD Argeș: ”Nu mi-a creat amenințarea un sentiment de teamă dar mi-a întărit convingerea că cineva acolo se ocupă de astfel de chestiuni. Eu știu din 2009, când mi s-a inventat un dosar mie și primarilor din Argeș pentru a fi minimizat PSD cât se poate de mult în Argeș. Știu pe propria piele cum se fac astfel de dosare în justiție. Am simțit pe propria piele că există statul paralel… Sunt trimis în judecată pentru complicitate morală, mijlocită, la abuz în serviciu. Pe parcurs am văzut cum se pune problema legat de abuz în serviciu. Sper ca Parlamentul și Guvernul să facă treaba acum și să facă un bine și în această chestiune. În opinia mea abuzul în serviciu este menținut artificial ca mediul politic să fie influențat, șantajat și chiar distrus în anumite cazuri… Sper ca după trecerea moțiunii, programul de guvernare să fie aplicat așa cum a trecut prin lege”.

”Soția mea este al doilea om politic care este judecat că a avut activitate politică”

Deputatul Drăghici consideră că Georgiana Drăghici este judecată doar pentru faptul că este soția lui. ”Soția mea, după dl președinte Liviu Dragnea, este al doilea om politic, fost politic în cazul Georgianei (n.r. Georgiana Drăghici trimisă în judecată de DNA pentru o tabără politică), care este judecat că a avut activitate politică. Așa cum dl. Dragnea a fost judecat că a îndemnat oamenii să meargă la vot și să voteze, soția mea a vorbit despre carierelor tinerilor care pot avea o perspectivă politică și pot avea decizia la ei în mână asupra viitorului țării. Pentru acest lucru este trimisă în judecată. O astfel de presupusă faptă nu era niciodată cercetată dacă Georgiana Drăghici nu era soția deputatului Mircea Drăghici.
Alex Vlaicu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea