”Singura voce a noastră care era acolo la nivel parlamentar, i-au luat microfonul...”

# Ducele de Albota îi simte lipsa deputatului Cătălin Rădulescu
Dezamăgit de stagnarea şi schimbările politice ce au loc la nivelul Guvernului, care afectează ca un bumerang administraţiile locale din ţară şi care afectează toate sistemele într-un ritm de domino, primarul comunei Albota, Ion Dumitru, nu are prea multe speranţe de la actualul guvern şi nici de la reprezentanţii Argeşului la nivel naţional. Edilul este convins că la acest moment nu există nicio persoană care să reprezinte problemele judeţului la nivel central într-un mod mai vocal, asemenea... deputatului suspendat din PSD, Cătălin Rădulescu.
După cum a declarat în cadrul conferinţei săptămânale de presă a PSD Argeş, primarul Ion Dumitru are o nemulţumire legată de faptul că în acest moment nu ar mai exista niciun parlamentar de Argeş care să apere interesele cetăţenilor cu un patos ieşit din comun, exceptându-l pe deputatul Cătălin Rădulescu, care la acest moment este suspendat din PSD timp de şase luni, din cauza scandalului mediatic în care a fost implicat în urmă cu câteva luni. Rădulescu este cunoscut ca unul dintre cei mai vocali oameni politici ai Argeşului.
”Nu am nimic cu Cătălin Rădulescu. Dar singura noastră voce, a primarilor, care era acolo la nivel parlamentar, i-au luat microfonul... După parerea mea, în felul lui nebun cum era, mai lăsa impresia că mai lua câte o iniţiativă, că de făcut... nimeni nu face”, a declarat ducele de Albota.
Antoniu Neguţ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea