Inculpaţii din dosarul Hidroelectrica Curtea de Argeş au scăpat de controlul judiciar

Pe 29 iunie, la Tribunalul Argeş,  s-a desfăşurat un nou termen de judecată în dosarul Hidroelectrica Curtea de Argeş, în care sunt cercetaţi inculpaţii: Constantin Metehoiu, Vasile Oae, Ştefan Vulparu, Oprea Octavian Florian, Filoftia Oprea, Florian Nicolae Stoian şi Nicolae Arman. 
Aceştia sunt anchetaţi pentru o serie de contracte de achiziţii şi execuţie a unor lucrări de implementare a unor sisteme de monitorizare şi diagnosticare privind siguranţa instalaţiilor tehnologice la nivelul sucursalei Hidroelectrica din oraşul Curtea de Argeş. Potrivit unor surse judiciare, contractele ar fi fost atribuite fără a fi respectate procedurile legale.  În cadrul şedinţei de judecată, magistratul Irina Lazăr a revocat măsura preventivă a controlului judiciar luată faţă de inculpaţii: Ştefan Vulparu, Oprea Octavian Florian, Filoftia Oprea şi Florian Nicolae Stoian.
De asemenea, tot în acelaşi proces, judecătoarea Irina Lazăr a dat o nouă amânare în acest dosar până pe data de 12 octombrie pentru a se putea pune în discuţie conexarea celor două dosare în care Hidroelectrica SA Bucureşti s-a constituit ca parte vătămată în proces. A.N.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea