Administratorul judiciar Nicolae Enoiu a adus la cunoștința Tribunalului Specializat că a fost valorificat brandul FC Argeș

Pe 28 iunie, a avut loc la Tribunalul Specializat Argeș un nou termen în dosarul de faliment al FC Argeș. Nicolae Enoiu, administratorul judiciar FC Argeș, a adus la cunoștința judecătorului că brandul echipei alb-violete a fost valorificat. Urmează ca în perioada următoare să se distribuie banii către principalii creditori: Finanțele Publice Argeș și salariați. Potrivit administratorului judiciar Nicolae Enoiu aproximativ 400.000 lei vor ajunge la Ministerul Finanţelor, din restul sumei urmând să fie plătite cheltuieli administrative şi salariații. Primăria Pitești a cumpărat brandul FC Argeș cu suma de 654.500 lei, cu TVA.
După două încercări nereușite ale Primăriei Pitești pentru preluarea brandului FC Argeș, una de 100.000 de lei și alta de 350.000 de lei, cea de-a treia ofertă a fost și cea norocoasă. Din sezonul viitor, în liga a doua. Următorul termen, probabil și ultimul, al procesului privind falimentul FC Argeș va avea loc pe 11 noiembrie la Tribunalul Specializat Argeș. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea