Andreea Bănică a încins atmosfera la Zilele Mioveniului

Mii de oameni s-au distrat, sâmbătă seara, la manifestările dedicate ”Zilelor Orașului Mioveni”. Cea de-a treia zi de evenimente le-a adus spectatorilor distracție și multe surprize. În centrul civic au avut loc demonstrații de karate, premierea tinerilor majori ai orașului, promovarea artiștilor locali, dar și trei super concerte marca Andreea Bănică, Andreea Antonescu și Nick, fostul component al trupei N&D. Mai bine de două ore și jumătate, cei trei artiști au oferit un show de senzație, iar hiturile lor au smuls ropote de aplauze.

Distracția a continuat și duminică, 2 iulie, ziua fiind dedicată iubitorilor de muzică populară. Au încântat publicul ansamblurile folclorice de la Centrul Cultural Mioveni: „Plai de dor”, „Nova”, „Muguraşii Mioveniului”. Atmosfera de voie bună a fost adusă şi de Ansamblul „Carpaţi”, Ansamblul şi orchestra „Doina Argeşului”, Grupul vocal bărbătesc „Doruri muscelene”. Surprizele serii au fost două interprete îndrăgite de muzică populară: Marcela Fota şi Emilia Ghinescu.

*** *** ***

50 de tineri care au împlinit vârsta majoratului - premiați de către Primăria Mioveni

Ca în fiecare an, de Zilele orașului, 50 de tineri care au împlinit sau vor împlini în acest an vârsta majoratului au primit, din partea autotităților locale și sponsorilor, diplome și premii aniversale. Consiliul Local și Primăria orașului Mioveni, organizatorii evenimentului, împreună cu sponsorii SC Automobile Dacia SA, cofetaria Alpina, cofetăria Un băiat și o fată și OMV Mioveni, le-au oferit tinerilor cadouri constând în materiale promoționale, câte un tort, o diplomă și flori, iar S.Ed.C. Mioveni a oferit tuturor câte un voucher cadou ce le asigură intrarea, pentru două persoane, la Baza de agrement BEMO, în zilele de luni până vineri, toată luna iulie.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea