Deși are datorii de sute de miliarde de lei vechi, o firmă din Pitești oferă, pentru Hotelul Muntenia, 4,9 milioane de euro

# Lista completă a creditorilor Turism Muntenia
Zeci de procese, pe comercial, pe civil, strămutări, anulări de acte, insolvență. Așa poate fi descrisă, în câteva cuvinte, decăderea unui brand cum este cel al Hotelului Muntenia. Certurile între acționari, lupta pentru putere, pentru stăpânire, a dus la fragmentări, la certuri, la furturi. Totul în detrimentul unei afaceri altădată înfloritoare.
Recent a fost dată publicității lista creditorilor firmei de turism care deține, printre altele, Hotelul Muntenia. Sute de miliarde de lei vechi datorii, nume celebre printre cei care au, de aici, bani de recuperat. Printre păgubiți, firma Marelbo. Alături, Cabinetul Dr. Costache. Ambii au crezut că achiziționează, pe bani frumoși, spații comerciale în centrul orașului. De fapt, au investit într-o gaură neagră. Și, ca ei, mulți alții.

Cu toate datoriile, un sereleu oferă, pe hotel, 4,9 milioane de euro

Ei bine, deși datoriile sunt amețitor de mari, așa cum se poate citi, deși treaba merge prost, deși sunt încă numeroase procese pe rol, imobilul este unul, se vede, interesant. Este vorba de câteva mii de metri pătrați de teren la kilometrul zero al orașului, este vorba de un turn cu sute de camere, amenajat conform, cu lift, cu parcare, cu restaurant, cu toate cele.
Conștientă de cele de mai sus pare că este și o firmă din Pitești, care a oferit, pentru patru loturi din activele S.C.T. Muntenia S.A. suma de 4,9 milioane de euro. Bani frumoși. Oferta a fost făcută în ultima zi a lunii mai a.c. și, în curând, vom afla dacă se concretizează și tranzacția, care, dat fiind sacul de bani pus la bătaie, va fi una de răsunet.
A.S.

Click AICI pentru a vizualiza lista completă a creditorilor firmei

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea